Sokan miert lesznek idegesek es agresszivek, ha meghalljak, hogy idegen nevu a masik gyereke?
Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 17:18
11/18 anonim válasza:
Aki a nyelvi értékeinket nem őrzi, egyszerűen nincs benne semmi hazai érzelem ami nem csak, hogy szánalmas és dunába való, hanem egyedülálló európában.
12/18 anonim válasza:
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!! SIEG HEIL!
13/18 anonim válasza:
Ha a Magyarország a magyaroké, akkor minek raksz be német felkiáltást?
14/18 anonim válasza:
sieg heilezel, amikor magyar vagy? szánalom vagy b@szod. tájékozódj már oszt utána ugass. Szerintem meg adjanak nem magyar nevet, engem nem zavar csak ne olyan frodó meg gandalf típusút.
15/18 anonim válasza:
Az idegen EREDETŰ és az idegen nevek között nagyon nagy a különbség. A Mónika integrálódott a nyelvbe, a Dzsenifer nem. Ezért. Primitívségre és magyartalanságra utal.
16/18 anonim válasza:
Ha úgy gondolsz idegen névre, hogy magyar gyereknek idegen nevet adnak pl: Jennifer vagy Brian, akkor az idegesség azért lehet, mert az az ember nagyon nemzeti érzelmű, és nem tudja elviselni egy magyar gyereken az idegen nevet vagy csak a nagyon idegen hangzás miatt lehet ez. Én magamból indulok ki és rám a kettő kombinációja illik. Egyszerűen meghallom, hogy egy magyar gyereket Jenni-nek hívnak, a szülőket legszívesebben megismertetném a betonnal.
17/18 anonim válasza:
Nem értem mi a bajuk ezzel az embereknek, nekem sem magyar nevet adtak és szeretem. A hugommal ugyanez a helyzet.
Ismerek másokat is a suliban, büszkék rá hogy különleges nevük van és nem valami unalmas ősmagyar név. Persze a röhejes neveket én is ellenzem...de olyan a magyarban is van.
18/18 anonim válasza:
jó de a hagyományos és leginkább előforduló magyar vezetkénevekhez nem illenek!v ti nem érzitek..engem nem zavarna, hisz nem az én gyerekem, szóval nem idegesti v ilyesmi..de azért tényleg már előttem válaszoló irt pár plt:Kovács Brájenekről meg Lakatos SánelekrőlxD
sztem ezek a nevek nem a mi hagyományos vezetéknevünkhez passzolnak! vagy tévednék irjatok már 1 ellen pl-t!kérlek!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!