Az orvos fog adni igazolást?
Figyelt kérdés
Tegnap ment a hasam és nem akartam elmenni az orvoshoz, mert feleslegesnek éreztem emiatt - suliba meg nyilván nem akartam így bemenni. Anya nem tudja leigazolni. Az orvos lefogja a tegnapi napomat?2012. jan. 12. 08:09
2/4 anonim válasza:
Szerintem igen ha megmondjátok neki hogy tegnap sem voltál iskolában , valószínű ki fog akadni hogy miért nem tagnap mentél el hozzá , én is jártam már így.
3/4 anonim válasza:
Ha rendes az orvos és jó viszonyban vagy vele akkor simán leigazolja. Nekem régebben volt olyan, hogy egyik héten nem mentem be az iskolába és csak pénteken mentem orvoshoz igazolásért.
4/4 anonim válasza:
Megmondod neki hogy féltél elmenni nehogy az úton is rád jöjjön annyira ment a hasad. Szerintem fog adni.
Tőlem mindig megkérdi hogy voltam e előző nap suliba ha betegen megyek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!