(13-17 éves fiúk! ) Nektek bejön ha egy lány egy kicsit husisabb?
Sokszor olvasok itt gyakorikérdések.hu-n ilyesmi kérdéseket, hogy milyen lányok tetszenek a fiúknak stb. És akik azt mondják,hogy bejön a husis az általában ilyen 22 éves. A fiatalabb korosztálynak csak a nagyon vékony tetszik? Én se vagyok kövér,de sovány se. Bár sokan mondják,hogy vékony vagyok mert ruhában nem látszik a felesleg, ami nekem a hasamon van.
(14/L, 170 cm 60 kg)
én is 170 vagyok és 60 körül, de én sovány vagyok
19/f
Gondolom lány vagy. Én már felnőtt nő. Elmondom, hogy sajnos a fiatal fiúk buták nagyon - tisztelet a kivételnek. Úgy a 30-35 éves fiúknak majd igenes - egy részének - már bejön az a lány, aki igenes husisabb egy picit és nem csontkollekció.
Szóval ne kapkodj el semmit. A te saját testedért is idővel szeretni fognak - ha most még nem. Csak a fiúk késő nőnek fel.
folytatva...
egy 170cm-es 18 év alatti lány ideális testsúlya: 66.5 kg
NÉzz egy kicsit kalkulátorba körbe! Komolyan mondom olyan vagy mint én fiatalon! Butus! Jó vagy így.
Hát nem igazán akartok válaszolni.:) Még egy olyan válasz se jött,ami a kérdésemre megfelelne....
De azért köszi mindenkinek,aki eddig írt. Kivéve az elsőnek.
Nekem bejönnek.
Szerintem egy lány/nő akkor szép, ha van alakja, és nem olyan, mint egy pálcikaember.
Na meg van rajta mit fogni:)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!