GYúrás után a tojásfehérje jó fehérje pótlás? :D
Az étkezésem rendben van:D
A tojásrol azt hallotam lassan szívódik...de a hús mellé jó+fehérje szerintem.Ezért kérdezlek titeket:D
akkor máskor a sportban kérdezz ilyet.
igen lassan szívódik,sárgája meg zsíros is,nem is szoktam megenni,emeli a koleszterin szintet is.
edzés után nem csak protein kell hanem gyors felszívódású szénhidrát is.
ha nem viszel be szénhidrátot nem a proteint fogja a szervezeted átalakítani szénhidráttá és azzal tölti vissza a ki ürült glikogén raktárakat és így nem jut elég protein az izom sejtek fejlődésére.
plusz ugyebár az inzulin szint sem fog megemelkedni ami segítené a bevitt tápanyagok be épülését.
ezért edzés után jobb egy protein tápkieg és egy dextróz kombináció.
a tápkieg proteinek gyorsabban szívódnak főleg a tejsavó ami a leggyorsabb és a legmagasabb biológiai értékekkel rendelkezik és tisztaságának köszönhetően tiszta formában fogyaszthatod lassító anyagok nélkül.
dextróz pedig nem más mint szőlőcukor,ezzel töltöd a glikogén raktárakat és csinálja a magas rövid idejű inzulin csúcsot.
remélem minden érthető.
értem:D
akkor a tojást nem javaslod?
am a 100 whey protein az jó tápkieg szerinted?:D azt halottam nagyon jó fehérje edzés után:D
a tojást javaslom de nem edzés után,reggel vagy este felé edd, a fehérje részét lehetőleg.
igen az jó protein,gyors felszívódású,tejsavó koncentrátum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!