Ha vettem egy fehérjét (jumbo) és még az elején használtam 1-2 hetet aztán több mint 1 éve nem használtam de még megvan és a szavatossága se járt le, akkor az még jó?
Figyelt kérdés
fehérje, por, jumbo2011. dec. 20. 22:02
1/4 anonim válasza:
ha le volt zárva a doboz és nem túl meleg helyen tároltad, akkor igen használható.
2/4 dirtboy válasza:
kár volt megvenni ha még azt sem tudod hogy mit vásároltál.
a jumbo tömegnövelő és nem pedig fehérje készítmény.
a tömegnövelőt mindig az étrendhez kell megválasztani,olyat kell választani ami az étrend hiányosságit minél jobban kiegészíti.
gondolom étrended sincs ha a jumbora azt mondod hogy fehérje.
egyként kóstold meg hogy jó e,az is befolyásolja hogy milyen helyen volt tárolva.
3/4 A kérdező kommentje:
ez van nekem : [link]
hüvös, száraz helyen volt tárolva...
2011. dec. 21. 14:59
4/4 dirtboy válasza:
az tömegnövelő,lényegtelen hogy zöld vagy a sárga dobozos a jumbo tömegnövelő és nem protein.
továbbra is azt mondom hogy kóstold meg,szerintem jó lesz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!