Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért érzem magam szerencsétle...

Miért érzem magam szerencsétlennek? Van még rajtam kívül aki érzi magán?

Figyelt kérdés
Semmi nem sikerül. A fiúk elkerülnek, pedig azt mondják szép vagyok. A suli nem megy olyan jól. Sokat vagyok szomorú és nem tudom mit csináljak :(
2009. máj. 22. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Én is náha így érzek, hogy semmi sem jön össze, akármennyire is akarom. Ne aggódj, biztos minden megoldódik majd. Próbáld meg a roszkedvedet elűzni. Gondolj szép emlékekre, vagy olyanra ami vicces. Hívd át a barátnőidet, beszélgessetek, hallgass zenét, vagy tegyél olyat ami felvidít!

14/L

2009. máj. 22. 19:49
 2/8 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok. Barátnőim nincsenek és már gyerekkoromban így éreztem magam.
2009. máj. 22. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne rágódj azon, hogy szerencsétlen vagy, ez csak lehangol. Ehelyett abba fektesd az energiád, hogy keresd meg azt, hogy kinek tudnál valamiben segíteni. Komolyan mondom, ez boldoggá tesz és elűzi a rossz érzéseket. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak kicsikre, pl segítesz otthon az anyukádnak rendet rakni, vagy a szomszéd kisgyereknek megtörlöd az orrát, ha látod, hogy folyik, vagy ilyesmi, vagy egy kóbor kutyát megsimogatsz, írsz egy "hogyvagy-e-mailt" egy régi ismerősnek csak úgy, vagy egyszerűen rámosolyogsz valakire. Lehet, hogy nem mindig van valaki, akinek tudsz segíteni, de ha figyelmesen jársz a világban, fogsz találni. Remélem, sikerrel jársz :) Most egy mosolyt! :) Igen, szép volt! És ne aggódj azon, hogy a fiúk elkerülnek, egyáltalán ne aggódj semmin, meglátod, minden fog jönni magától, csak érezd jól magad a bőrödben! Pici türelmet! Szép napot!
2009. máj. 22. 20:12
 4/8 anonim válasza:

én is úgyanígy érzek azzal a különbséggel h vannak bnőim de hát mivel nem járok bulizni ezért esténként itthon ülök és unatkozok így nagyon ismerkedni se tudok

a baj h én is várom h vki az ölembe pottyanjon:S

de fel a fejjel elkezdődik a fősuli/ nyár és akk bioztosan megismerkedünk vkivel:)

vállalj nyári munkát ott is szerezhetsz barátokat v legalábbis beszélgetőtársakat

én i megyek holnap és remélem h lesz olyan akivel jól kijövök majd :)

sok sikert:)

2009. máj. 22. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:

sziiaa, én is így vagyok vele, 16vagyok, de néha azt érzem hogy már az életem is kicsúszik az irányításom alól, nam csak a tanulás, az osztályom utál..:(

Nekem van 2barátnőm, 2igazi, pasik..hát..no comment.

Am ha gondolod írj privit, és felvehetnénk egymást msnre, hátha jobb kedvünk lesz tőle:)

2009. máj. 22. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:
ha gondolod írj privát e-mailt nekem és felvesszük a kapcsolatot
2009. máj. 23. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha fiatalabb lennél, csak azt mondanám, mosolyogj, és a világ idővel majd visszamosolyog Rád.

Mivel 19 vagy, már komolyabb tanácsot is adhatok. (Csak mert kérted!) Menj el egy Hellinger féle családfelállításra! (Keress rá a net-en, hogy mi az! Vagy keress meg privátban, átirányítalak valakihez, aki csinál ilyet.)

Semmi esetre se keress itt sorstársakat. Ha csak növelitek egymás világfájdalmát, az nem arra a helyre vezet titeket, ahol aztán majd szívesen lesztek együtt. ;o)

2009. máj. 25. 13:09
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem keress elfoglaltságokat. pl ez a nyári munka tök jó ötlet plusz keress valami hobbit amit szeretnél csinálni és iratkozz be valahova, így embereket ismersz meg és máris nem lesz unalmas minden.:)
2009. máj. 25. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!