Miért érzem magam szerencsétlennek? Van még rajtam kívül aki érzi magán?
Hány éves vagy? Én is náha így érzek, hogy semmi sem jön össze, akármennyire is akarom. Ne aggódj, biztos minden megoldódik majd. Próbáld meg a roszkedvedet elűzni. Gondolj szép emlékekre, vagy olyanra ami vicces. Hívd át a barátnőidet, beszélgessetek, hallgass zenét, vagy tegyél olyat ami felvidít!
14/L
én is úgyanígy érzek azzal a különbséggel h vannak bnőim de hát mivel nem járok bulizni ezért esténként itthon ülök és unatkozok így nagyon ismerkedni se tudok
a baj h én is várom h vki az ölembe pottyanjon:S
de fel a fejjel elkezdődik a fősuli/ nyár és akk bioztosan megismerkedünk vkivel:)
vállalj nyári munkát ott is szerezhetsz barátokat v legalábbis beszélgetőtársakat
én i megyek holnap és remélem h lesz olyan akivel jól kijövök majd :)
sok sikert:)
sziiaa, én is így vagyok vele, 16vagyok, de néha azt érzem hogy már az életem is kicsúszik az irányításom alól, nam csak a tanulás, az osztályom utál..:(
Nekem van 2barátnőm, 2igazi, pasik..hát..no comment.
Am ha gondolod írj privit, és felvehetnénk egymást msnre, hátha jobb kedvünk lesz tőle:)
Ha fiatalabb lennél, csak azt mondanám, mosolyogj, és a világ idővel majd visszamosolyog Rád.
Mivel 19 vagy, már komolyabb tanácsot is adhatok. (Csak mert kérted!) Menj el egy Hellinger féle családfelállításra! (Keress rá a net-en, hogy mi az! Vagy keress meg privátban, átirányítalak valakihez, aki csinál ilyet.)
Semmi esetre se keress itt sorstársakat. Ha csak növelitek egymás világfájdalmát, az nem arra a helyre vezet titeket, ahol aztán majd szívesen lesztek együtt. ;o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!