Ha két csitri csaj megnéz engem az utcán, az miért lehet? Lány vagyok, de van rajtam valami furcsa?
Átlagos kinézetü csaj vagyok, egy majdnem térdik érő farmer szoknya volt rajtam, kis ujjatlan lila top, nincs felesleg rajtam, de sovány sem vagyok. a bőröm fehér, mert nem barnulok le könnyen, de nem vagyok hófehér, azért nem víritok, vannak nálam sokkal fehérebbek is. a hónaljam nem szőrös, smink sem ovlt rajtam ami lefolyna, a hajam sem kócos, akkor nem értem mi nézni valójuk volt. ráadásul az sem érdekelte őket, hogy észreveszem, hogy néznek, és rólam beszélnek. Lehet csak tetszik nekik a ruhám, vagy azt hiszik szépnek gondolom magam és ezért azt akarták h szarul érezzem magam? Van egy tetkóm, de azt szemből nem láthatták. sokak szerint úgy megyek mint egy modell, de nem riszálom magam túlságosan, ha furán mennék csak észrevette volna már a barátom, a szüleim vagy a haverok. a tartásom is jó.
Lehet azt nézték hogy nincs rajtam melltartó? Nincsenek nagy melleim, de formásak és nem lógnak, esetleg nekik még ciki számba megy ha nem veszunek fel melltartót és zat nézték hogy a mellbimbóm kicsit körvonalazódik a blúzon keresztül?
Szerintem jól tudják hogy az nagyon bejön a pasiknak. Sokkal cikibbnek tartom, ha valaki elüzű szinü fehérnemüt vesz fel és kilátszik hátul a topjából.
Esetleg van egy két csitri akit ennyire mélyen érint a fleismerés?
Szerintem mindenkivel normáélisan beszéltem eddig, és senkit nem pnotoztam le, ez nem az a portál ahol a feszültséget kell szítani, aki nem bírja ki, az menjen a Joshi barátba veszekedni :)
Amúgy ha már valaki rákérdez a koromra, vagy bármire, és nem én teregetem ki, akkor legalább ne rója fel nekem, hogy ennyi idősen stb. Nem mniden 23 éves egyforma, valaki már anya ilyenkor, valaki meg olyan mint még egy tini. Hiába vagyok 23 éves, esetleg tapasztalt, hogyha 16-nak néznek :) talán én tudom a legjobban, hogy a kérdés ártatlan kiváncsiságból született, és nem felháborodásból. Inkább azok idegesítik magukat, akik néznek, engem inkább szórakoztat, ahogy a válaszok is. :)
Az, hogy mért foglalkozik ezzel, nem kötekedés. Azt meg hiába mondod el ennyiszer, hogy nem érdekel, mert épp abból látszik, hogy érdekel. Meg abból, hogy ennyit írtál róla. De én nem bántásként szóltam hozzá, csupán szerintem tényleg az a legegyszerűbb, ha nem foglalkozol vele. Ilyesmivel nem kell. Még Te sem tudod, mit nézhettek, pláne mi, a monitor mögül. De nem is számít. Bármi lehetett az ok. És azon hogy ezt megmondjuk, nem kell megsértődni vagy fennakadni.:)
22/L
Nem vettem bántásnak, én nem sértődöm meg, csak nem tudom, ki az aki kötekszik, és ki az aki csak félreért. Nem azt mondtam amúgy, hogy nem érdekel a dolog, csak azt, hogy nem bosszant, a kettő nem ugyanaz. Csak kiváncsi voltam, ennyi :)
Köszi a válaszokat :)
örülök, hogy vannak emberek, akik tudnak rendesen válaszolni, anélkül, hogy mindenben a rosszat keresnék.
Hát elég érdekesen látod a világot.
Ha ilyesfajta kissé beképzelt dolgok ki is ülnek az arcodra, akkor ne csodálkozz, hogy a szemed láttára kibeszélnek.
Nekem még így látatlanban is ellenszenves vagy..
Asszem én is megnéznélek, ha szembe jönnél velem az utcán. Aztán meg kiröhögnélek..
Tudom, nem kéne így alkotnom véleményt rólad, hogy nem is ismerlek, de sokat írtál, és nekem ez jött le belőle.
Melltartó nélkül pedig flangálni az utcán, borzasztó közönséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!