Ha két csitri csaj megnéz engem az utcán, az miért lehet? Lány vagyok, de van rajtam valami furcsa?
Átlagos kinézetü csaj vagyok, egy majdnem térdik érő farmer szoknya volt rajtam, kis ujjatlan lila top, nincs felesleg rajtam, de sovány sem vagyok. a bőröm fehér, mert nem barnulok le könnyen, de nem vagyok hófehér, azért nem víritok, vannak nálam sokkal fehérebbek is. a hónaljam nem szőrös, smink sem ovlt rajtam ami lefolyna, a hajam sem kócos, akkor nem értem mi nézni valójuk volt. ráadásul az sem érdekelte őket, hogy észreveszem, hogy néznek, és rólam beszélnek. Lehet csak tetszik nekik a ruhám, vagy azt hiszik szépnek gondolom magam és ezért azt akarták h szarul érezzem magam? Van egy tetkóm, de azt szemből nem láthatták. sokak szerint úgy megyek mint egy modell, de nem riszálom magam túlságosan, ha furán mennék csak észrevette volna már a barátom, a szüleim vagy a haverok. a tartásom is jó.
Lehet azt nézték hogy nincs rajtam melltartó? Nincsenek nagy melleim, de formásak és nem lógnak, esetleg nekik még ciki számba megy ha nem veszunek fel melltartót és zat nézték hogy a mellbimbóm kicsit körvonalazódik a blúzon keresztül?
Szerintem jól tudják hogy az nagyon bejön a pasiknak. Sokkal cikibbnek tartom, ha valaki elüzű szinü fehérnemüt vesz fel és kilátszik hátul a topjából.
kis csitrik mindenkit megnéznek :)
engem is gyakran
elég idegesítő de rájöttem ha visszabámulok rájuk akkor abbahagyják
nézik a nagyobbakat és irigykednek
ha egí nagy mell formája, mérete igyis ugyis látszik a rohán keresztül, és azt nem kell takargatni, akkor én dög melegbe minek vegyek fel melltartót egy nem átlátszó lila színü tophoz, mikor csak A s a kosárméretem ? :)
akár egy 13 éves kiscsajnak is lehetne ekkora melle. Nem ciki és nem is ribancos szerintem, a szép de mély dekoltázsu csajoknak se mondják, hogy öltözz garbóba :)
amúgy meg igenis negem néztek, nem am ögöttem lévőt, azért ennyire nem vagyok kancsal és hallucinálni sem szoktam :)
és nem úgy nézett ki hogy a ruhámat nézik, és biztos vagyok benne h észrevették h látom, hogy néznek, és csöppet sem zavartatták magukat, amugy csak az egyik csaj kezdett el nmézni, a másiknak csak odaszólt, de őt annyira nem érdekelte mit mond a leányzó, de elkerültem őket, bementek a obltba, és a pusmogó csaj vissza is nézett rám, azért annyira nem riszálom magam hopgy nézni kéne szerintem, legalábbis hozzám hasonló lányból sok fut a városban, még durvább jelenségek is, nem értem mi olyan gyanús rajtam, azért annyira jó, meg annyira gáz sem vagyok. Mégcsak le sem ettem a ruhámat, meg izzadság folt sem volt rajta vagy dezodor nyom :)
azt meg elég cikinek tartanám rájuk nézve, ha más lány melleit gyanusan kezdenék el bámulni.
Aqmugy nem azért írtam ezt a kérdést, mert zavar, hanem mer kiváncsi voltam rá :)
a második válaszolónak üzenem, akinek nem hasznos a válasza, és lehet úgysem fogja olvasni ezt a kommentet, de mégcsak üzenni sem lehet neki, mert ennyire nem válalja magát_ hogy bagoly mondja a verébnek, hogy ki nem tud írni :)
ha a kötőszó az ige után van, akkor külön írjuk :)
amúgy ha elírok valamit az nem azért van, mert nem tanultam meg írni, hanem talán mert gyorsan gépelek. Ha fél perc alatt írnál te is két ujjal 20-30 sort, akkor talán te sem lennél 5-ös a helyesírási vizsgán.
A pontoknak és vesszőknek is tudom a helyét, max lusta vagyok kiírni, de szerintem itt nem ez a lényeg most, örülj neki, hogy te meg "helyesen" tudsz írni :)
Végülis alsós koromban csak 10 helyesírási versenyen voltam, ahol dobogós helyet értem el, gondolom azóta nem gyakoroltam, inkább csak felejtettem.
Amúgy előző kommentezőknek elfelejtettem írni, hogy 23 éves lány vagyok. Nekem nincs még babám sajnos. :)
Az anyukát irigylem is. :) És gratulálok a bébihez. Ha jól néztél ki terhesség előtt és csak hat kilót híztál, most is jól nézhetsz ki. Amúgy meg a szépség nem kilófüggő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!