Értelmes ez a mondat?
It's me and my classmates with us form master on a school trip.
Eredetileg azt akarja jelenteni, hogy "Ez én vagyok és az osztálytársaim az osztályfőnökünkkel egy iskolai kiránduláson."
Hogyan lenne értelmes? Mert félek leírni, holnapra kell öt képről leírást készíteni. Mit írhatnék még? Ezen ülünk a padokon a kőszegi hegységben egy árnyékos helyen, mert a szent vid templomhoz tartunk.
Ha magyarul sincs ötlet, akkor nehéz megírni angolul.
Az a mondat megfelel, leszámítva hogy nem "us", hanem "our".
Írj bármit, ami eszedbe jut. Pl.: Ez én vagyok és az osztálytársaim az osztályfőnökünkkel egy iskolai kiránduláson. Ülünk a padokon a kőszegi hegységben egy árnyékos helyen, mert a Szent Vid templomhoz tartunk. Nagyon szép nyári nap volt, napsütéses és meleg, ideális idő kiránduláshoz. A Kőszegi-hegység alkalmas túrák szervezésére, mert látnivalókban bővelkedik, valamint vannak kijelölt turista-útvonalak, amelyek segítségével könnyen el tud az ember igazodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!