Nem. Egyébként Sátán nem is gonosz. Sátán realista, és emberi. Akire te gondolsz, az az ördög, és nem ugyanaz.
2009. máj. 21. 20:39
2/8 anonim válasza:
Én akkor aggódnék, ha Isten, vagy az egyik talpnyalója szállna meg. Amúgy igaza van az elsőnek.
2009. máj. 21. 20:48
3/8 anonim válasza:
Én meg egyetértek a másodikkal. ;) :D (Az első)
2009. máj. 21. 22:09
4/8 anonim válasza:
sőt, nem csak a "főgonosz", hanem egyéb démonok, meg más, nem fizikai lények is...
2009. máj. 21. 22:24
5/8 anonim válasza:
Sátán?Ami nincs,az nem költözködik!
2009. máj. 22. 07:24
6/8 anonim válasza:
Nem lehet tudni, de én azt mondanám igen, persze nem a sátánról van itt szó, hanem az ördögről, mindkettő különbözik egymástól, nem ugyanazok. Szerintem az ördög az, aki néha belénk bújik, ezt hívják kísértésnek. PL: van egy nagyon kedves ember, soha nem hallották még ordítozni, de ha az ördög elkezdi kísérteni, hogy na ne hagyd magad, add ki magadból a feszültséget..., akkor vagy ellenáll a kísértésnek, vagy teljesen kivetkőzik magából és lám mi lett a kedves emberből, ha gyenge a lelke és képtelen ellenállni a gonosznak. Én ezt gondolom...
2009. máj. 22. 11:32
7/8 anonim válasza:
egyszer meselte valaki hogy megideztek a satant. .
2010. júl. 7. 13:29
8/8 anonim válasza:
Igen, de nem tenné. Sátán és Démonai valójában egyáltalán nem gonosz entitások ahogy a zsidó/keresztény média bemutatja őket. A "Démoni megszállásos" ördögűzős esetekért egytől egyik angyali lények felelnek akik a Démonok népszerűségét óhajtják ezzel csökkenteni. Elég ha józan ésszel belegondolunk; a Démonoknak már így rossz hírük van hála az ellenséges vallásoknak, miért rontanák még jobban, ilyen akciókkal? Megfigyelhetjük az ilyen ördögűzős felvételeken hogy az exorcisták minden esetben Sátáni szellemet akarták kiűzni a zsidó/keresztény isten vagy annak valamelyik entitása nevében. Az "ördögűzések" vége az lett hogy a megszállt áldozat pár éven belül meghalt. De mi lett volna ha Sátán és az Ő vezető Démonai nevében utasítják távozásra jehova korhadt szent lelkét? Én erre tudom a választ, volt már alkalmam gyakorlatban is használni.
Ha valakinek ilyen gondja adódna íme egy "ima" ami 100%-ban segít és távozásra kényszeríti az entitást, Sátán nevében:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!