Mit szóltok, hogy Győrben kötelező csipet ültetni a kutyába? Nem avatkoznak be ismét aránytalanul az ember magánügyeibe? Vagy már tesztelik az emberbe ültetendő csipeket?
van benne igazság..
de ha már kötelező,akkor fizesse az ÖK.
ÖK=önkormányzat,természetesen
1.voltam
hát aki ezért kidobja a kutyáját, azzal lenne pár ötletem mit kéne csinálni...szerintem is ültessenek chipet a kutyába, majd sok p*raszt 3szor is meggondolja, hogy tartson-e a kutyát. amúgy én is győri vagyok, két, menhelyről befogadott kutyám van. a kiskutyákat is azok dobják ki, akik tartják a kutyát, de az ivartalanításra már sajnálják a pénzt, aztán csodálkoznak, hogy odaellik a kutya. az én egyik ebemet is úgy dobták be kölyökként a menhely kapuján. talán még ez a jobb megoldás.
így kevesebb lenne a kóbor kutya, akiket kidobtak, mert túl nagy lett és egyebek.
Szerintem ezzel csak az elpusztított kutya lesz több. Akinek nem kell, ezért nem fogja megtartani.
Elég abszurd is lenne kényszeríteni errre az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!