Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Naruto shippuuden 80. részében...

Mcdonald kérdése:

Naruto shippuuden 80. részében van, amikor asuma meghal. ; ( Ti hogyan reagáltatok erre a szomorú eseményre? Én nagyon sírtam.

Figyelt kérdés
Itt természetesen gyengébb lelki állapotú egyéneknek szól, akik meg tudnak hatódni ilyen apróságokon. Én személy szerintem nagyonis ilyen tíypusú egyén vagyok. Nagyon szomorú voltam miatta. Várom a véleményeiteket, válaszaitokat.
2011. dec. 30. 00:36
1 2
 11/13 anonim válasza:

én nem rég vagyok túl ezen a részen, és hát mit ne mondjak, könnyek szöktek a szemembe.. :(

amúgy meg a fosozó válaszolónak írnám, hogy ahány ember, annyiféle ízlés :D én például a dragon ball-tól vagyok rosszul, valaki meg azt isteníti.

ja, és igaz, hogy joguk van az embereknek a véleményüket kinyilvánítani, de van olyan helyzet, ahol inkább jobb nem nyilvánosságra hozni + ha annyira utálod, akkor meg mi a jó édes anyucikámért nézegetsz narutos kérdést ?! nem fér a fejembe :DD

2012. febr. 8. 19:39
 12/13 Lorokus ***** válasza:
0%
Jah én az egyik animációs filmet sem szeretem. De aki szereti, azt tiszteletben tartom. Szomorú volt, de a szomorúság felsőbb rangú megnyilvánulása rajtam nem mutatkozott :D Egyébként meg aki cigizik, annak a halála nem zavar. (bár nem attól halt meg) Együtt érzésem, de azoknak akik ezen sírnak: EZ CSAK EGY ANIMÁCIÓS SOROZAT!
2012. márc. 5. 19:56
 13/13 anonim válasza:
A napokban haladtam el harmadszor is ezen a részen. Engem valahogy Shikamaru reakciója hatott meg, nem Asuma halála... De ugy shipudenbol anblokk a painos reszen hatodtam meg a legjobban....Nekem az tette be a kiskaput
2016. márc. 30. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!