Ennek milyen következménye lenne?
szóval repülni készülök, porcukros zacskókat teszek a zsebembe ami nagyon összetéveszthető a drogoscuccal, de mivel nemtudják h ez cukor ugysem engednek fel, de amikor megbizonyosodnak róla h az nem drog akkor csak simán elengednek ugye?
szerintem ez nem lehet hatósági félrevezetésnek venni, mivel most miért ne tarthatnák magamnál porcukrot? :D
És az lesz a legviccesebb része az egésznek, amikor a humorérzékkel megáldott rendőrök elengedik nélküled a gépet és téged három napra bezárnak, mert addig tart kideríteni, hogy milyen anyag van a magadnál tartott zacskóban.
Természetesen a filmekből ellesett megkóstolós mintavételezést nem fogják alkalmazni, mert akár antrax is lehet a csomagban.
Jó szórakozást, nekem tetszik az ötleted!
na akkor leírom mégegyszer egyáltalán nem tervezek repülőre szállni, ha odajutnék se próbálnám ki ekkora gyökér nem leszek, hogy magammal kicsesszek, mindezt csak így elméletbe kíváncsi vagyok, hogy hogy történne a folyamat ennyi!
amit írtál is jó, feltéve ha elengednének 3 nap után bűntetlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!