Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy érdekesség. Szerinted mi...

Egy érdekesség. Szerinted mi lenne ennek a következménye? Engem nagyon érdekelne:O

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy valaki vagy valamilyen társaság kikiált magának egy saját államot a Szaharában, olyan területekből amelyeken senki sem lakik még falu sincs és pl 3-4 Ország kisebb-nagyobb területét tartalmazza, de tiszta sivatag az egész, vagyis tényleg senki vagy csak 10-20 ember lakik ott.

Én valahol azt olvastam hogy "a Szahara, sivatagos terület erőforrásai nincsenek így senkinek sem kell igazán", szóval ha ez megtörténne akkor semmi nem lenne a következménye vagy mindenkinek fontos a semmitelen sivatagos terület?

Mondom, ha semmi sincs ott, még kisebb-nagyobb oázis se.

Szerintetek mi lenne ennek a következménye arra a társaságra és az országokra nézve?

(ezt a kérdést hallottam valahol úgy viccből, de érdekelne mi lenne ha megtörténne :O:O :DD)

2010. nov. 23. 21:25
 1/3 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem odaírni hogy : És ha az adott kikiáltott állam akkora mint pl Mo.,-n egy ( a közép vagy a kisebb kategóriába tartozó) megye?

Mert az már tényleg lehet olyan hogy az ég világon semmi sincs ott.

Nah akkor mi lenne...?:S

2010. nov. 23. 21:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Hirtelen mindenkinek éppen arra a földdarabra lenne szüksége és kitörne a háború...

De ha ez nem is történne meg, mindenképpen elnyernék a "szerencsések" a világ figyelmét, mert azt fürkészné mindenki, hogy mi a fenének kellett annak a 25-30 embernek éppen az a földecske (biztosan ott van Ámon-Ré temploma). :-)

2010. nov. 24. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak a semmiböl országot ki kiálltani nem lehet.

Először is létre kell hozni a várost,és el kell érni hogy az ország el ismerje városnak és fel kerüljön a térképre.

Majd el kell érni hogy az ország le mondjon a területről és elismerje a város függetlenségét.

És az Egyesült Nemzetek Szövetségének is el kell ismerni a függetlenségét,ám ha egy jól működő város-ról van szó egyetlen ország sem mondana le róla.Úgy meg hiába ismerné el az ENSZ a függetlenségét,folyamatosan támadnák,ez egyértelmű.Például Las Vegas is egy ilyen kielten pusztaságra épült szóval csak azért mert nincs ott semmi,a város lehet értékes....

De úgy hogy nincs ott se város se falu,csak pár tucat ember egy szakatt zászlóval amit a nagyi vart,semmire nem mennének.Csak egy jót röhögne rajtuk mindenki és a területet nem adnák nekik oda még ha értéktelen is...

Szóval nem röténne semmi.Ha viszont fegyverrel akarnák ki sajátítani a területet,akkor 2 lehetőség fordulhat elő:

1.az ország vezetői,meg szakadnak a nevetéstől,mondván örjöngjetek csak ott a puszta közepén ki bánja,jogotok van hozzá szabad terület és a kutya se jár arra.Majd küldünk vizet,nehogy ki száradjatok.

2.Letartóztatják őket illegális terület foglalásért,ha túzerővel ellen állnak akkor oda rendelnek pár kopaszt és le rendezik őket 10 perc alatt.

2010. nov. 26. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!