Milyennek képzeled a világvégét?
Kitör majd a harmadik világháború, ami tíz perces lesz. Elmegy a hadüzenet, elindítják egyik helyről az atombombát, elindítják másik helyről, és vége.
Kellemes világvégét! ^^
Izrael szemét szúrja Irán.Megtámadja.De nem bír vele és az USA sem segít, mert Irak és Afganisztán lefoglalja a katonai potenciálját.
Irán nyerésre áll.Izrael beveti az atomfegyvert, mert nincs más választása.Utána csak beszál az USA is a buliba.Utána pedig szépen sorban: észak-Korea, Kína, Oroszország.
2009-05-17 19:11
én is így képzelem el XD
Megjegyezném, hogy eddig a történelemben nagyon sokszor megállapították már a 'világvégét', aztán mindegyik eljövetelekor persze, hogy nem történt semmi.
A majás izé hogy 2012. dec. vhanyadikán lesz a világvége, mert ott abbahagyták a maja naptár írását ... hát lehet benne valami vagy csak egyszerűen lusták voltak továbbírni xDD ...
Láttátok a 2012 c. filmet ?? Nah olyan világvége ne legyen ! xDD meg kb semmilyen .. de van valóságalapja a filmnek a múltkor láttam a sárgakockás tvcsatornán ... érdekes
Én olyannak képzelem,hogy...
1. Az állatok fel lázadnak és megtámadnak minden embert hogy ne szennyezük a környezetet (najó ez egy kicsit hülyeség :D)
2. Az emberekéhen halnak mer elfogy a kaja...
3. A sok autó meg ilyenek miatt sok lesz a szén-dioxid és elfogy az oxigén :(
4. Valami hülye aki nem akar élni valahogy az egész földet felrobbantja vagy valami ilyesmi xD
Bolygó nem ütközhet a földnek mer nincs olyan égitest ami pont a föld felé haladna,csak egy naprendszer ami meg olyan 398472569236587 millió év múlva ér ide :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!