Milyennek képzeled a világvégét?
Köszönöm a válaszokat. =)
Én személy szerint egyetértek az önelpusztítás-elmélettel. Mindig mondják, hogy takarékoskodjunk, estébé, de nagyon kevés ember teszi meg ezt. Már szinte most is késő visszafordítani ezt a folyamatot, hát mi lesz később?
5-24 2:24-nek: Idegen civilizációval való találkozás. Az poén lenne!:D
Szerintem egy újabb világháború, vagy atomháború lesz,vagy elsivatagosodik a Föld és olyan lesz, mint a Mad Maxben és mindenki az olajért fog harcolni.:) Vagy a globalizáció, de maga a világvége nem egy pillanat alatt történne, hanem folyamatok része.
Én valahogy úgy képzelem el, hogy minden város romokban hever, az életben maradt emberek egymással harcolnak a vízért és élelemért, nagy a sötétség és nincsenek fák!
Tudom, hogy hülyén hangzik, de én így képzelem el...
Sztem Zámbó Jimmy feltámad meg Hitler és közös erővel elpusztítják a földet de lehet h jönnek az Alienek is.
Kiszel tündéből zombi lesz meg anettkából ÉS Johny-ból és pákó miatt még az ég is elsötétedik. Addig zenélnek amíg az emberek IQ-ja el nem éri a nullát tiszta agysorvasztás lessz! És akkor el ne feledkezzünk Fási Ádámról Bunyóspityuról és Slágertibóról, az lessz az igazi kegyelemdöfés. Végül már mindenki éneklő és táncoló zombi idióta lesz. :::D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!