Gyakorikérdések.hu -hasznos ez az oldal?)
Én már több száz kérdést olvastam el a válaszokkal együtt, és írtam is sok kérdés. Ezek közül a kérdések közül 10bol ha 1re adtak jó választ, és a többi csak baromság volt, vagy off, nem is kapcsolódott a kérdéshez... Nincs túl sok haszna ennek az oldalnak, mivel egy csomóan hozzászólás-vadászok, de a legtöbben csak beszólnak, leszólják, és oltogatják a kérdot, hogy hülyeség a kérdésük, valamint néhány helyesírási hiba egyesek számára már-már az apokalipszist jelenti...
Valószínuleg én is kapok majd számtalan beszólást, hát ez van. Sajnos sok ilyen idióta ember van...
---
Ti mit gondoltok errol, leginkább arról, hogy sokan csak oltogatják a kérdot, és nem a témával kapcsolatban írnak, jah, és ismételgetik egymás válaszát, gondolom itt is lesz néhány/sok ilyen, és ezekhez hasonló válasz...
Ezért mondtam,hogy a ló túloldalára nem kell átesni.Azért vannak olyanok amik még "elmennek" kategória,és tényleg vicces.Mint ez is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Szerintem attól is függ, melyik kategóriát nézed. Vannak egészen normálisak is.
Én a kérdéseim legtöbbjére kaptam segítő választ. Sokat kérdeztem akvarisztika témakörben és ott mindig segítettek a tapasztaltabbak.
Válaszolni is mindig úgy szoktam, hogy találjon benne értelmet a kérdező. Sok ilyen felhasználó van a trollok mellett szerintem, mint én.
Napközben, amikor járok-kelek, sokszor eszembe jutnak kérdések, hogy ezt meg kellene kérdezni a gyk-n. Olyanok, hogy pl. miért húz egyik repülő csíkot, a másik nem, meg ilyesmik is. Nincs még egy olyan hely, ahol ezt meg tudnám kérdezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!