Zavaró lehet egy kapcsolatban?
Nem rólam van szó....Szval, az van hogy van egy barátnöm aki elvesztette a szüzességét de nagyon megbánta ez nyráon történt vele ugy döntött hogy a legjobb fiu barátjával lefekszik,mert totál k vt az életöl és pasi miatt aki szakitott vele.
Most újra együtt vannak,de ez a pasit nagyon zavarja és mindig felhozza és nekem is beszélt róla.tényleg nagyon zavarja és nem tudja elfelejteni a pasija amit csinált vele a csaj,mert én szerintem ha tényleg szerette volna megvárta volna az igazit vagy Őt vagy csak házasság után..
Szerintetek mi van a pasival egyáltalán szeriti a csajt ha mindig felmerül benne az a kérdés hogy biztos e az hogy én ezzel a csajjal akrom elvesziteni?
igen,szóval az van hogy a csaj lefeküdt a legjobb barátjával
még nyáron .a csaj nagyon megbánta az egészet.és a pasija akivel most együtt van ,mert miatta feküdt le vele meg nagyon közel kerültek egymáshoz azzal a barátjával akivel lefeküdt.
és ez a mostani pasiját nagyon zavarja és minidg felmerül benne a kérdés hogy lefeküdjön e vele vagy nem?
ez a pasi csalódott abban, akit szeretett.
szerintem a helyes döntése az lenne, hogy keres egy normális lányt.
de a pasira akivcel lefeküdt arra támaszkodott a psi összeakart vele jönni de a csaj nem akarta....
de ha most azzal a pasival va akit tényleg szeret és téynleg szeretik egymást akkor a pasi iért gondol mindig arra hogy nem akar vele lefeküdni?? erre keresem a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!