Fiúk! Szerintetek? Milyen csaj az ilyen?
Figyelt kérdés
mit szóltok ahoz, ha pl egy lány deszkázik, bmx-ezik, elektromos gitáron játszik, szereti a fiús megjelenést ruhákban, de jó tanuló, okos, igényes, nem cigizik és nem iszik. ti járnátok vele? mit ajánlanátok neki változtatásnak? lécy kort is! köszi :)2011. dec. 3. 19:37
11/21 A kérdező kommentje:
likee
2011. dec. 3. 20:29
12/21 anonim válasza:
ha nem akarsz negatív kritikát kapni, akkor minek teszed fel a kérdést???
amúgy meg kizárt dolog, hogy járnék veled. sőt, még a barátkozás se jöhetne szóba, az alapján, amit itt produkálsz... sőt, kapaszkodj, szerintem egy normális fiú ismerősöm sem állna veled szóba. (főleg, hogy szerintem max 13 éves lehetsz..)
13/21 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok. xd
2011. dec. 4. 17:26
14/21 A kérdező kommentje:
és azért tettem fel a kérdést, h kritikát kapjak. nem zavar, ha negatív is. ezért van ez az oldal, szerintem.
2011. dec. 4. 17:27
15/21 anonim válasza:
amúgy, puszta kíváncsiságból kérdezem, valami szakmunkásképzőben tanulsz? a barátaid is így szoktak írni az interneten? miért? direkt akarod elkerülni, hogy bárki egy kicsit is intelligensnek tartson?
16/21 anonim válasza:
Tókéletes ember nincs a földön. Ez az Én válaszom. :))
17/21 anonim válasza:
Miért? Jó ha vannak különleges csajok, nem kell mindenkinek a többséget majmolni, nekem tetszenek azok a csajok akiknek stílusuk van! Nem kell mindenkinek ribancnak lennie.
18/21 anonim válasza:
Én járnék veled :P sztem semmi furcsa sincs abban h egy lány ilyen SŐT talán mégjobb is :P jobak mint a szőke cicababák-.- de egy kicsit lázadós tipus vagy nem? :D jah és én is deszkázok :D
19/21 anonim válasza:
aki előttem írt annak teljesen igaza van
20/21 anonim válasza:
tehát az emberek nagyrésze szerint két fajta lány van, a buta szőke plázacica és a buta fiús?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!