Ez fizikailag hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Ma unokatesóm hívott telefonon, fel is vettem, de egy férfi hang szólt bele. Azt hittem unokatesóm szívat és valami férfi ismerősét megkérte, hogy beszéljen velem. Be is mutatkozott a férfi, meg kérdezgette, hogy én ki vagyok meg mondta h ez az ő száma, nem unokatesómé stb stb... Ki is nyomtam a telefont, mondom engem ne szívassanak. Erre rá fél percre megint hív unokatesóm, akkor már tényleg ő volt, és egyből letámadt, hogy kivel szívatom őt, mert hogy neki is ugyanaz a nevű pasi beszélt a telefonba mikor engem hívott, és neki is hasonló dolgokat mondott mint nekem ( de nem ugyanazt). Most ez mi, vagy hogy van ez?:D2011. dec. 3. 00:16
1/6 anonim válasza:
Ez tetszik. Szívjál még egy pár slukkot abból a holland cuccból, aztán folytasd ezt a sztorit, kib@szott jó forgatókönyvet lehetne belőle kihozni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szívtam, ez teljesen komoly.
2011. dec. 3. 00:27
4/6 Stella90 válasza:
szerintem is szívj még egy pár slukkot, és folytasd , mert ebből tényleg lehetne egy jó film...ilyen eredet féle :D
5/6 A kérdező kommentje:
Jólvan, gondoltam hogy senki nem hiszi el :D
Majd inkább utánajárok olyan helyen, ahol magasabb agyi szintű emberek vannak, mert itt érdemleges választ úgysem kapok rá.
2011. dec. 3. 12:49
6/6 anonim válasza:
Mondom.. SZI-VA-TOTT az unokatesód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!