Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Éreztétek már úgy magatokat h...

Éreztétek már úgy magatokat h nincs egy igaz barátotok se?

Figyelt kérdés

Esetleg mondhatnátok vmit h mit tegyek a mostani "barátaimmal" h váljanak jóbaráttá. Vannak barátaim, segítek nekik, rendes vok velük...jól el szoktunk szórakozni együtt, de mikor vki jobbnak tűnik neki, vagy esetleg tud adni neki vmit akkor rögtön elfelejt engem, s csak velük foglalkozik.

Ne gondoljatok arra h irigy vok a másikokra, csak szarul esett h egész télen uncsizott az egyik barátom mert egyedül volt otthon, s én mindig mentem hozzá, ha hívott mentünk ki. Most meg vannak vmi új haverjai, az ablakom előtt lógnak minden nap, de nem jút eszébe h hívjon engem is ki egyet.

2009. máj. 12. 17:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem egáltalán nincs barátom akivel megtudnék beszélni akármit.Mindig csak akkor közeldnek hozzám az emberek ha kell nekik vmi.6 éves lány vagyok és most vagyok elsös
2009. máj. 13. 13:36
 12/12 anonim ***** válasza:
én most is így érzek...
2010. júl. 7. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!