Éreztétek már úgy magatokat h nincs egy igaz barátotok
se?
Figyelt kérdés
Esetleg mondhatnátok vmit h mit tegyek a mostani "barátaimmal" h váljanak jóbaráttá. Vannak barátaim, segítek nekik, rendes vok velük...jól el szoktunk szórakozni együtt, de mikor vki jobbnak tűnik neki, vagy esetleg tud adni neki vmit akkor rögtön elfelejt engem, s csak velük foglalkozik.
Ne gondoljatok arra h irigy vok a másikokra, csak szarul esett h egész télen uncsizott az egyik barátom mert egyedül volt otthon, s én mindig mentem hozzá, ha hívott mentünk ki. Most meg vannak vmi új haverjai, az ablakom előtt lógnak minden nap, de nem jút eszébe h hívjon engem is ki egyet.
Sajnos most is így érzek, hogy nincs egy igaz barátom sem
Pocsék egy érzés, kb úgy lehetek mint te
De egyszer minden megoldódik és lesz jobb is :)
2009. máj. 12. 17:59
2/12 A kérdező kommentje:
még hozzátenném h kicsi korunk óta ismerjük egymást. Csak ma jöttem rá h mien is valójában:(
2009. máj. 12. 18:02
3/12 anonim válasza:
Nekem mindig volt EGY legjobb barátom és legjobb barátnőből szerintem csak egy van, és az kell!!!!
El sem tudnám képzelni milyen lenne nélküle, még belegondolni is félelmetes, persze vannak rajta kívül is megbízható barátaim és ők is BARÁTAIM, de legjobb csak egy van :)
2009. máj. 12. 18:03
4/12 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok
Másodiknak, nekem is volt legjobb barátnőm, de csalódtam benne, elárult és olyat tett, amit nem tudok megbocsájtani még neki sem :(
Sajnálom hogy így kellett lennie és most igazbarát nélkül vagyok, de a sors akarta így és így kell lennie ezek szerint :)
Optimistaként azt mondom minden jóra fordul majd :)
És neked is kedves kérdező ezt kívánom, mielőbb forduljon jóra minden náladfelől :)
2009. máj. 12. 18:07
5/12 anonim válasza:
Hát ez az én barátnőmről elképzelhetetlen tudom.. Te is így éreztél szerintem, hogy soha nem tenne ilyet erre tessék :S De ez tényleg oylan barátság, hogy véletlenül se történne meg hasonló nem részletezem, hogy miért a barátságunk is elég furcsa módon szövődött, de a lényeg, hogy ezt tudom és ebben az egyben biztos vagyok :) Nektek meg kívánom, hogy megtaláljátok magatoknak az igaz barátot, annál jobb dolog nincs is még a szerelem se :P
2009. máj. 12. 18:23
6/12 anonim válasza:
Ja és 2. voltam :)
2009. máj. 12. 18:23
7/12 anonim válasza:
Sajnos én is így vagyok...:( 7 évig volt a legjobb barátnőm(legalábbis én azt hittem) és kiderült róla, hogy a közös titkainkat elmondja másoknak...:( Persze vannak barátaim, de velük nem olyan jó a kapcsolatom, mint vele volt... De én is optimista vok és reménykedem, hogy végre találok egy IGAZ barátnőt :)
2009. máj. 12. 18:33
8/12 anonim válasza:
Én is úgy érzem most magam. Régen volt egy legjobb barátnőm, de szépen lassan mindketten másokkal kezdtünk el barátkozni így szétváltunk. Azóta van jó pár barátnőm de egyikben sem tudok megbízni, mert értek már csalódások. Az egyik pontosan ma. Eléggé magam alatt is vagyok, de ez egy másik történet.
2009. máj. 12. 18:34
9/12 anonim válasza:
Igen, pillanatnyilag is. Vannak azért barátaim, de egyikben sem bízok meg annyira...Sok csalódás ért az utóbbi fél évben, el is határoztam, hogy: nekem 8.-ik után nem lesz direkt IGAZ barátnőm, mert úgy is elárulna.
2009. máj. 12. 20:50
10/12 anonim válasza:
Nekem két nagyon jó barátnőm van, de annyira én sem érzem őket igaz barátoknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!