Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Összevesztem anyámmal! Mit...

Összevesztem anyámmal! Mit csináljak? Gyors válaszokat!

Figyelt kérdés

Az történt hogy anyával összevesztem.

Az úgy történt hogy az internetről töltöttem le és anya be ment gépezni amíg tv-ztem.Mondtam neki hogy menj onnan (nagyon nagyon csúnya ez a kifejezés már meg bántam) Kérdezte hogy miért? én tv-ztem és ezért nem hallotam és így nem válaszoltam azt hitte valami bajom van mert megjegyeztem hogy megigérte hogy jön értem suliba mert sok a cuucom. nem jött. vártam rá fél órát...Nem jött hívtam ne vette fől na mind1. Megmontam ezt neki a gépes ügy elött.És gondolom amikor mondtam neki késöbb hogy menj onnan én meg nem válaszoltam biztos azt hitte hogy én azért nem válaszolok mert ezért vagyok rá mérges. Én meg közbe hajtogattam hogy menj onnan menj onnan... Meg akartam mondani hogy miért de ő megsértődött és eldobta a csokimat ki az útra nagyon fura volt. Aztán olyan 5 percel utána megmondtam hogy miért mondam hogy menj onnan. Nem válaszolt 2 percel késöbb bejött a nevelőapám és elkezde hogy most (17:41-kór) menjek le a kutyával sétálni. Nem akartam sötétbe ezért mondam hogy MOST?. Anya is monda hogy ilyenkor nem meg már volt vita ez ügyben na most is az lett. Anya meg most be ment a szobába.Nem merek be menni mert lehet hogy kiabálni fog velem amíg megpróbálom elmondani hogy mi történt.És ha kiabál velem akkor jön a héza is hogy miért kiabáltok és kitör a balhét...Most mit csináljak???? Nem szeretném az estét feszültem eltötlteni.Az a legrosszabb hogy most elment aludni és fölkelteni bocsánatotkérni meg nem tudok így.Lehet hogy ma már fől se kel. Csak reggel...

2011. nov. 23. 18:15
 1/4 ...Angéla... válasza:
Szerintem,vedd a bátorságot és ülj le vele beszélgetni erről,egyszer csak kell vele erről beszélned,örökké csak nem fogsz merni a közelébe menni.
2011. nov. 23. 18:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Csak az a legnagyobb baj hogy nagyon azt hiszi hogy neki van igaza ok ebbe nincs semmi gond neki volt igaza.De ha bocsánatot kérek tőla akkor szinte mint egy isten foggal körömmel kell kikaparnom belőle hogy megbocsálson.Miközbe avval jön hogy : "Nehezedre esne bocsánatot kérni meg ilyesmi"... Néha azt mondja olyan dolgokra ami csak kb egyenlő a :de igen! De nem! De igen! De nem! vitával és azt mondja hogy ezt nem lehet megbocsáltani....
2011. nov. 23. 18:25
 3/4 A kérdező kommentje:
11 vagyok
2011. nov. 23. 18:26
 4/4 ...Angéla... válasza:
valamikor csak észre veszi hogy neked volt igazad
2011. dec. 14. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!