Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már erősebb barátnőtök,...

Volt már erősebb barátnőtök, mint ti?

Figyelt kérdés
Tegnap szkanderben összemértem az erőm viccből a barátnőmmel, vékony lány, nem is gondoltam volna milyen nyers erő van benne és lenyomott. Nagyon elcsodálkoztam és nem tudom hova tenni a dolgot :S Szerintetek mit gondol most rólam?
2011. nov. 15. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Tudom mit érzel.. Az exem, Hilda:

[link]

2011. nov. 16. 00:10
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Kicsit kevesebbet kellene ülni a gép előtt és elkezdeni sportolni. Most így hogy várod el hogy egy lány felnézzen rád?
2011. nov. 16. 10:55
 3/6 anonim válasza:
Meg lehet kérdezni, hogy hány éves vagy?
2011. nov. 16. 14:50
 4/6 A kérdező kommentje:
15 vagyok, egyébként szoktam sportolni, nem vagyok élsportoló, de heti 2-szer minimum mozgok valamit
2011. nov. 17. 20:14
 5/6 anonim válasza:

15.. Akkor ne aggódj ezen.

Te most fogsz rohamosan fejlődni, főleg ha sportolsz. A barátnőd valószínűleg nem lesz izmosabb, vagyis neki inkább nem ez a célja. Szóval fel a fejjel, és keresd meg 2 év múlva a lányt. :) Innen lehet nagyobb meglepetést okozni!;)

2011. nov. 18. 17:20
 6/6 anonim válasza:
Le még nem nyomott lány, de már háromszor jártam úgy, hogy nem bírtam lenyomni lányt, tehát döntetlen lett. Ebből az egyik pedig egy tök vékony modell alkatú lány volt, de rohadt erős balja volt.
2011. dec. 10. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!