Mucsaröcsöge egy létező hely?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 19:34
2/15 anonim válasza:
Én már kerestem, de nincs benne a térképben. Lehet, hogy valami tanya. :D
17/L
3/15 anonim válasza:
4/15 anonim válasza:
én is megnéztem a világatlaszban,és nincs benne. Olyat találtam hogy Mucs
5/15 anonim válasza:
pontosan nem tudom, hogy létező-e, csak annyit, hogy valaki vagy Ácsot vagy Écset hívja így. de hogy honnan jött ez a név: valószínűleg egy másik település neve.
6/15 anonim válasza:
Hát, mi gyakran szoktuk emlegetni.
-honnan jött ez a fickó?
-tuti Mucsaröcsögéről :D
Azt hittem, csak kitaláció, és arra mondjuk, ha vmi k.messze van.
De úgy látszik, tényleg létező település. :P
8/15 anonim válasza:
Mucsaröcsöge (vagy Mucsajröcsöge)-> fiktív településnév feltehetően a Győr-Moson-Sopron megyei Röjtökmuzsaj község nevének kifacsarásával keletkezett. (wikin találtam:))
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, a wikis oldalt majd megnézem szerintem. És tőlem mindenki kapott felpontozást is :3
2010. ápr. 9. 19:10
10/15 anonim válasza:
Igazábol engem...Mucsi Szabolcsnak hívnak és elég elekserítő hogy az emberek, ilyeneken törik a fejüket...xD
és nicns ilyen város... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!