Írnátok valóban létező "vicces, abszurd" keresztneveket? Pl. : Szixtin, Zinajda, Melissza stb.
Figyelt kérdés
Olyan jó derülni ezeken a mulatságos névadásokon! :) Sorolnátok még hasonlókat az ismeretségi körötökből?2010. jún. 24. 22:59
1/19 anonim válasza:
A mi városunkban van egy Oresztész...De az utónévkönyvben az Oráliánál nagyon ledöbbentem.
3/19 anonim válasza:
A kedvenceim:)
Orália
Apollónia
Rozalinda
Taksonya
4/19 anonim válasza:
Leokádia
Buz!lla
állítólag ezek létező nevek, de nem ellenőriztem le őket
+ még a trágárságszűrőn is fennakadnak -.-
!=i
6/19 anonim válasza:
Oresztész nekem is volt a munkahelyemen :)
8/19 anonim válasza:
Nekem a TÁDÉ a kedvencem, és a MARLONBRANDÓ (így, egyben, ahogy írom) :D
9/19 anonim válasza:
JUKUNDUSZ (latin) kellemes ember jan.8.,máj.29
10/19 anonim válasza:
Mar bocs, de a Melissza miert tunik viccesnek, abszurdnak? Ez egy elterjedt nev kulfoldon is. A Zenot sem ertem, mi baj van vele, nekem tobb ismerosomet is igy hivjak. De a tobbi tenyleg eleg nevetseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!