EZ MENNYIRE FURA? FOOONTOS!
Figyelt kérdés
Szerintetek fura, ha 21/L vagyok és a biztonság kedvéért végrendeletet szeretnék írni, ha esetleg történne velem vmi, akkor x valaki kapja a félretett pénzem+egyéb dolgaim?2011. nov. 7. 20:49
1/15 anonim válasza:
Hát...általában a te korodban a halál az, ami a legkevésbé foglalkoztatja az embert. Írd meg és tedd el valahova, ha jónak látod, legalább megnyugszol.
2/15 kicsi.lány válasza:
Irjál. akármi lehet.
de aztán nekem is valamit.xd
3/15 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne azért ha lenne 1 hiteles v.rendelet,biztos ami boztos...Egyéb vélemény?
2011. nov. 7. 20:54
5/15 anonim válasza:
szerintem menj el pszihológushoz ajánljak egy jó pszichológust? ,mert felesleges ilyeneken gondolkodni,és ez nem normális dolog
6/15 A kérdező kommentje:
ha tudsz ajánlani és még nincs is túl messze, akkor megköszönném :/ Mitől nem normális ez amúgy? Én annak érzem.
2011. dec. 2. 21:35
7/15 A kérdező kommentje:
Még mindig gondolkodom,sőt már fogalmazom is :(
2011. dec. 19. 21:47
8/15 anonim válasza:
Megértem a dolgot, ha...
-emos vagy
-milliomos vagy.
Inkább a nyugdíjas éveiden gondolkozz, mert nyugdíj sem lesz lassan, csak 120 éves kor felett.
9/15 A kérdező kommentje:
Egyik se vagyok,csak el vagyok keseredve :/ Amúgy végrendelet azért kell,h ne az kapja a dolgaim,aki anélül kapná. Pont ő az részben,aki kikészít...
2011. dec. 26. 00:54
10/15 A kérdező kommentje:
*anélkül
2011. dec. 26. 00:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!