Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pénzfelváltás utcán nektek...

Pénzfelváltás utcán nektek nem fura?

Figyelt kérdés

Ma voltam a keletinél és egy roma származású fiatal ember észre vetem hogy messziről kiszúrt fülem bedugva zenét hallgatok mégis leszólít .megállok erre olyan közel dugta fejét az arcom hoz kb 10 cmre és a tekintete szinte lyukat égetett rám .azt mondja fel e tudom váltani az ezresét mondom nem és ő meg kérdezni semmenyit én meg eljötem.

nem hiszem hogy ne lett volna valami hátsó szándéka szerintetek mit akarhatott?? és mi erre a jó modszer mert engem mindig megtalálnak a kéregetők

2011. aug. 16. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
A keletinél? nem ott nem fura.
2011. aug. 16. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Mit akart? Valószínűleg amikor előveszed a tárcád, kivenni belőle a pénzt és elrohanni. Nem igaz, hogy a keletinél ne talált volna olyan helyet, ahol felváltják a nála (nem) lévő ezresét. Okos voltál, vigyázz máskor is.

Ja, és ami miatt plusz gyanús: semennyit? Ezt hogy értette? Ha csak 600 Ft van nálad apróban, ő azért is odaadja az ezresét???

2011. aug. 16. 18:04
 3/6 A kérdező kommentje:

én is erre gondoltam de az ezres a kezébe volt és mutatta.

nem értem hogy miért engem találnak be jó nem vagyok valami nagy állat 170cm 80 kg de akkor is ilyen madárnak nézz hogy majd felváltom neki :D egyébként forgalmas úton történt .

le írnátok hogy az ilyen be találásokat hogy lehet elkerülni és azt hogy kinézetre kiket találnak be ?

2011. aug. 16. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy bármiféle hátsó szándéka lett volna,hozzám már többször oda jöttek,és minden probléma nélkül felváltottam neki,amúgy is a keleti teli van zsernyákokkal,nem hiszem hogy ott próbálkozna lehúzni, rongyos pár ezer forintot....
2011. aug. 16. 22:07
 5/6 M@x ***** válasza:

Lehet hogy csak meg akarta nézni, hogy hol tartod a pénztárcádat, aztán később onnan kicsempészni.

Mint a Karib Tenger kalózai 2-ben! :D

2011. aug. 18. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
legközelebb kikapni a kezéből az ezrest és elszaladni vele
2011. aug. 18. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!