Mit utaltok az eletben a legjobban?
Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 16:57
1/21 anonim válasza:
ezt a k.o.m.u.n.ista .Z.S??i??dó SZdsz-es galerit akik rátelepedtek erre a gyönyörű országra. meg a kissebséget! tudod a cigányt.
3/21 anonim válasza:
Én azt utálom, hogy mindent a pénz irányít.
4/21 anonim válasza:
Jelenleg? Azt, hogy olyan távol vagyok valakitől, akit szeretek... :(
5/21 anonim válasza:
Az alaptalan megkulonbozteteseket
7/21 anonim válasza:
A legjobban azt utálom, hogy csak azoknak "áll a világ" akiknek sok a pénzük. Pedig aki nem gazdag az is ember...
8/21 anonim válasza:
én is azt utálom a világban a legjobban, hogy mindent az anyagiak irányítanak. abban keressük az értékeket, amiket meg tudunk fogni, a belső értékek teljesen hátttérbe szorulnak.
9/21 anonim válasza:
azt, hogy nem élhetem át mindazt, amit szeretnék. mindig választani kell. ezt utálom.
10/21 anonim válasza:
Minden a pénz meg a szex. Ezt utálom..meg az erőszakot, a beteg embereket,akik vernek, ölnek, lopnak, állatokat kínoznak. Alapból az egész világ egy nagy sz@r mostanság. De, hátha lesz még jobb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!