Milyen munkakört válasszak?
Matematikából, fizikából "veszélyesen" hülye vagyok, de valahogy a logikám más téren jó(pl játékok-nem csak számítőgépes); kémia az elég jól megy; irodalom, nyelvtan is jó, de inkább a helyesírást szeretem, meg a fogalmazást; jó rajzos vagyok; tesiből nagyon rossz vagyok-az agymunka jobban izgat, mint a mozgás. nem is töröm magam miatta; informatikából jó vagyok+lehet, h ECDL vizsgát teszek; állítólag jó emberismerő, "színész" vagyok; a tárgyak összerakása számomra könnyű...Még írjak vmit?:D
Gimi elsőéves(fiú) vagyok, halvány lila gőzöm sincs, h mi legyek. Sajnos valamennyire lusta vagyok:/
Ezer millió dolog lehetsz ez alapján, ezt mi így nem fogjuk Neked megprófétálni.
Ez a dolog úgy működik, hogy haladni kell az önismeret útján (érdemes keresni csoportot, mondjuk kamasz pszichodrámát, pl. [link] egyre jobban megismered magad, egyre jobban önmagad leszel, és egyre jobban rá fogsz érezni, hogy mi minden áll közel hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!