Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne féljen...

Mit tegyek, hogy ne féljen tovább?

Figyelt kérdés

Az öcsém 7 éves, és amikor anyum nézte a fókuszt, akkor valami egri rémekről volt szó benne, amit az öcsém is pont hallgatott..... De az öcsém azt hitte, hogy tényleg az emberke átváltozik testileg egy rémmé, de nem erről volt szó, hanem csak úgy változik át, hogy másokat bánt.... De ő félre értette.... És most fél, mindig vele kell mennem mindenhová, sőt éjjel bepisilt, mert nem mert kimenni egyedül pisilni, vagy engem ébreszt fel hajnalok hajnalán.... :$

Mit csináljak, hogy ne féljen tovább az öcsém???

2011. nov. 4. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Szegény.hát figyelj én tudom milyen érzés (tudtam).

Tereld el eről a gondolatait,és nézss meg vele sok idióta filmet amin sokat nevet stb. Ez egy idő után meg szűnik nála.A lényeg hogy ne hirtelen akarjátok hogy bátor legyen, csak fokozatosan,addig is aludj mellette stb stb ,aztán el fogja felejteni,nem lesz eszében.

2011. nov. 4. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha 7 évesen még nem nézhetne ilyesmiket.
2011. nov. 4. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:
biztos nem akarattal nezettek vele!!
2011. nov. 4. 17:58
 4/6 Joyce ***** válasza:
Nekem is van egy öcsèm, nàlunk is volt ilyesmi,sajnos a kisgyerekek fantàziàja hamar beindul, az àtvàltozàs szòt nem halljàk a gyerekek szülöktöl hètköznapi szituàciòban, max a tv-ben a mesèkböl, ès akkor mit làtnak? Hogy van egy valaki vagy valami ami teljesen màs alakot ölt àt pillanatok alatt, es azèrt hiszik hogy az àtvàltozàs az àtalakulàst jelent, meg ugye egy kisgyermeknek nem tudod elmagyaràzni hogy a szò-nak több jelentèse is van.Beszèlgess el vele, nyugtasd meg, mond neki hogy nincs ilyen àtvàltozòs ember, ès mond hogy bizzon benned, ha valoban lenne ilyen akkor te is fèlnèl töle , de mivel tudod hogy 100% hogy nem lètezik , ìgy te sem fèlsz.Szegènyke, nagy sokk lehet àm neki hogy azt hiszi hogy van ilyen àtvàltozòs emberke, aludj vele mutasd meg neki hogy nincs mitöl fèlnie, kitartàs!
2011. nov. 4. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Vágom, hogy nem akarattal, de mi pl. nagyon figyelünk az ilyesmire. Gyilkolászós meséket sem néz, mert egyszerűen nem gyereknek való. De a megoldás tényleg csak az, ha beszélnek róla.
2011. nov. 4. 18:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem akartuk vele nézetni, csak bement a szobába, és nem is horror volt, hanem csak a fókusz.....

De azért köszönöm :D

2011. nov. 5. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!