Miért van az, hogy azok néznek le és röhögnek ki akik a társadalom legalját képezik?
Az iskola erre a legjobb példa. Rengeteg laza, alig tanuló, adott esetben kevésbé képzett szülök gyereke, linkesedik el - és linkesiti el a többieket is.
Vannak osztályok és iskolák, ahol egyenesen szégyen tanulni és rengeteg klasszikus értéket lenéznek "mert az már nem menő, hanem gáz"
Mert az ilyenekben általába 0 a tolerancia ,a megértés embertársaikkal szemben! Apró borsó ,primitiv agyukkal nem birják felfogni,elfogadni ha valaki más!Sajnos lehet nekik akármit monddani a saját ,együgyü véleményük hangoztatásánál úgyse látnak tovább!és persze ők azok akik véleményüket beleis vágják a képedbe elég gusztustalan módon,hogy minél nagyobb legyen a hatás!
Szabadidejük nagyrésze normális hobbi helyett,ebbe merül ki...
Ne törödj az ilyenekkel...ezeknek pont ez okoz örömöt,ha felhúznak másokat!
Első vagyok, én is azt mondom, hogy ne is foglalkozz velük! Velem is előfordult már számtalanszor ilyen, engem is nagyon felhúzott, de csak az tartott vissza bármiféle reakciótól, hogy tudom, hogy én mindenképp többet érek náluk.
Olyan is volt már, hogy egy húszas éveiben járó kisebbségi anyuka a 8 éves gyerekének mutogatott rám az utcán, fennhangon azt mondva, hogy "Nézd csak, az ilyen fiatalokból lesznek az elmebeteg felnőttek!". Mindezt csak azért, mert egyedi a stílusom... De mégsem hagytam, hogy felhúzzon az eset, azért, amit már fentebb leírtam.
MInde rosszban van valami jó :)
Látod, legalább odahuzodtak hozzád :D
Lényeg a lényeg: Aki buta és tudatlan, valamivel ki kell tünnie. Ezt általában a deiváns viselkedéssel teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!