Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miben változtat meg téged a...

Clarisse Little kérdése:

Miben változtat meg téged a társadalom?

Figyelt kérdés

Ismerted már azt az érzést, hogy más vagy, mint amit

kinéznek belőled? Ismerted már azt érzést, hogy akármibe

belekezdesz, csak lehúznak? Én erre keresem a válaszokat,

hogy hogyan és miképpen változtat meg téged a társadalom!

Milyen súlyos árat kell fizetned, milyen boldogságról

kell lemondanom a másik véleménye, intrikái miatt!

Tényleg ennyire fontos ez? Vagy már nem marad erőd

az önmegvalósításra? S emiatt keseregve, fájó szívvel

kell leélned az életed? Tehát adsz a másik véleményére,

legyen az pozitív vagy negatív? Esetleg ha negatív ér,

az nagyon lelomboz? Furcsa villámcsapás-szerű érzés

hasít beléd? Elveszi a kedved mindentől? Ilyen esetekben

mit teszel/tennél?

2011. máj. 18. 00:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Engem semmiben.. az igaz, hogy másnak látnak mint ami vagyok de ez miattam van, mert nem kívánom minden gondolatom megosztani velük. De a véleményükre nem nagyon adok (legalábbis fontos kérdésekben nem, tehát ha mondjuk valaki azt mondja ne vegyek fel lilát zölddel, azt még talán megfogadom. :D), legyen az negatív/pozitív.. Szóval úgy általában semmi nem hat meg. Elég máshogy gondolkodom sok dologról, igazából ha adnék a társadalom véleményére, és úgy élnék ahogy "kell", akkor biztos boldogtalan és feszült lennék folyton. De szerencsére nem így van.
2011. máj. 18. 00:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Én nem csinálom azt amit szeretnék,mert ide köt a munka, amit nem merek itt hagyni. Átlagosan keresek,de még ezt se merem itt hagyni.illetve annó a szüleim nem engedtek külföldre,pedig tanultam volna nyelveket mert így iotthon nagyon nehezen megy és képtelen vagyok megtanulni(persze lustaság is), nem költözhetek albiba, mert anyu lelkiterrort tart és nem is azt tanulom amit szeretnék, mert a munkám miatt a főnököm ezta sulit fogadja el+anyu eröltette, h. ez majd jó lesz...

Nem lehetek önmagam,mert pl. lehet hülyén hangzik,de pl. én kipróbálnám magam egy sztriptíz bárban is(persze csak 1 napra, h. megtudjam mennyire jönnék be a közönségnek, semmi szex vagy tapi), mert elég önbizalomhiányom van.

2011. máj. 18. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!