Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy b*zibárnak milyen név...

Egy b*zibárnak milyen név lenne az hogy "Homokozó"?

Figyelt kérdés
Nekem tetszene, csak nem tudom, hogy a célközönség számára ez az elnevezés nem lenne-e sértő vagy negatív értelmű. Szerintetek?
2011. nov. 3. 08:27
1 2
 1/14 /Anita_'94/ ***** válasza:
Pont erre gondoltam én is. Nekem, mint kívülállónak tetszik, de a b*ziknak nem biztos, hogy bejönne...
2011. nov. 3. 08:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezért kérdeztem én is.
2011. nov. 3. 09:02
 3/14 anonim válasza:
szerintem gáz lenne...
2011. nov. 3. 09:08
 4/14 A kérdező kommentje:
Esetleg valami más javaslat? :)
2011. nov. 3. 09:21
 5/14 Jack Jonson ***** válasza:
fölbérelnék egy terroristát és adnák neki egy kamiont amivel belemenne egyenesen a bu..bárnak a közepébe és attörné a falat azt szétdölne a ház
2011. nov. 3. 09:40
 6/14 A kérdező kommentje:

Ha ennyi felesleges pénzed és kamionod van...

Akkor inkább egyszerűbb lenne, ha azt a pénzt, amit a felbérelésre és a kamionra szánnál, inkább átutalnád a számlámra. Így meg tudnék élni belőle és nem kéne b. bárt nyitnom. :)

2011. nov. 3. 10:01
 7/14 /Anita_'94/ ***** válasza:
:D
2011. nov. 3. 10:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha faluhelyen nyitod, lehetne GB. A helybeliek kimondják, és megtudod miért...
2011. nov. 3. 12:33
 9/14 A kérdező kommentje:

Ezt valahogy nem értem...

Egyébként nem faluban, hanem vidéki megyeszékhelyen lenne, ahol azért elég sokan élnek és tudomásom szerint nem sok ilyen hely van a környéken még, ezért talán lenne rá kereslet.

2011. nov. 3. 13:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem valahogy nem érted, hanem zéró az angoltudásod. Azért a kettő nem ugyanaz :)
2011. nov. 3. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!