Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jól aludtál? Álmodtál valamit?

Jól aludtál? Álmodtál valamit?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 09:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
ÁÁ:D én is jól aludtam! azt álmodtam h az anyámmal beszélgettem h a szomszédasszony a lányával lopott a boltban a kasszából,ahol a valóéletben dolgozik,aztán az anyám a konyhában ült egy nővel és égett az asztal alatt a cső ami valójában nincs is ott,de nem csak egyszerűen égett,hanem mint a gáz...aztán futottam a tűzoltó készülékért...a következő pillanatban meg az anyám kiabált a konyhából,hogy menjek oda mert tele van az egész szoba tengerimalacokkal....ez kb olyan zagyva volt mint az álmom...:D
2009. máj. 6. 13:19
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

nagyon rosszul aludtam, mert ma volt a töri írásbeli érettségim és rettegtem tőle és erről is álmodtam, hogy nem értem oda, lekéstem az egészet és utána ki kellett lopnom az én lapomat, gyorsan megírattam egy barátnőmmel és megpróbáltuk becsempészni a többi közé, de lebuktunk :D:D

szerencsére nem volt semmi ilyesmi, és nem is sikerült rosszul :P

2009. máj. 6. 13:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt álmodtam, hogy apukám meghalt. Szőrnyű volt. Aztán pedig azt, hogy a legjobb barátnőmmel zongorázok egy cipőboltban (én vagyok zongorista igaziból), és ő pedig azon izgult, hogy a bal kézben nem tudta mit kell leütni harmadszorra, én meg nyugtatgattam, hogy nyugi, majd eszedbe fog jutni, és ő nem hitte el, és a végén meg már kiabáltunk egymással.
2009. máj. 6. 14:56
 14/22 anonim ***** válasza:
95%
Olyan csodás érzés,hogy miután leírom mit álmodtam, az összes eddigi válaszra nyomok egy zöldkezet, visszajövök pár óra múlva megnézi az újakat, és ott virít az 54%. Köszönöm. Így válaszoljon az ember.
2009. máj. 6. 16:12
 15/22 Avalanche ***** válasza:
100%
Jól aludtam, hogy mit álmodtam, inkább nem részletezném, de reggel szívem szerint a falba vertem volna a fejem, hogy miért keltem fel =)
2009. máj. 6. 19:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Én azt álmodtam, hogy játszottam az undercoverrel és megnyertem.
2009. máj. 27. 18:05
 17/22 anonim ***** válasza:
Jól aludtam jót is álmodtam de azt azért nem modnanám el, hogy mit :D Az a lényeg, hogy a szívem kapált ezerrel :D
2009. dec. 23. 16:26
 18/22 anonim ***** válasza:
mond mááár el..léééégyszi léggyszíí *.* :P :))
2009. dec. 23. 16:35
 19/22 anonim ***** válasza:
nagyonkérlekszépen ha nyilvánosan nem is akarod, csak nekem privibe áruld el:*.*
2009. dec. 23. 16:47
 20/22 anonim ***** válasza:
16:26-os vok. Nem inkább nem modnanám el :D Sztem azért ti is tudjátok... XDXD Nah ebből már ki tudod venni? :D Csak azt nem h kivel :D Hát vajon kivel? :D Nah de nehéz erre is a válasz :D Remélem ennyi elég :D Yah meg ma is vele álmodtam :P :D Csodás volt :P :D
2009. dec. 25. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!