Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jól aludtál? Álmodtál valamit?

Jól aludtál? Álmodtál valamit?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 09:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem álmodtam semmit,és rosszul aludtam(hónapok óza nem tudom kipihenni magam)
2009. máj. 6. 09:51
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda kérdés! :) Egyébként nem....! Mostanában mindig azt álmodom hogy a barátom megcsal, és mikor felkelek nagyon rossz. Mindig sírnék legszívesebben. Nem tudom mitől lehet ez! :(
2009. máj. 6. 09:52
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
fú képzeld el egy olyan álmom volt hjajj, ilyen fősulit képzelj el és annak az alagsorában és így a falak mögött voltunk és ott zombikká változtunk és le kellett támadni a fiatalokat, de a végén nem tudom hogy már nem voltunk zombik...még mentünk valami óriáskerékben is és bennem volt hogy örökké őriznem kell ezt a titkot..nagyjából ennyi:D de ez egy olyan idióta álom volt:D
2009. máj. 6. 09:52
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Szinte semmit nem aludtam. Náthás vagyok és lázas, nem kaptam levegőt.
2009. máj. 6. 10:04
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

én találkoztam a Rolling Stones frontemberével, aki napozott a haverjaival egy medencés partin. Aztán hazakerültem, és teleettem magam minden földi jóval:9

ennyi:))

2009. máj. 6. 10:06
 6/22 anonim ***** válasza:
85%
Hát én mindig összevissza álmodok mindenfélét, amúgy jól alszok:) Most pl. hogy új házba költöztünk,újra meghalt a régi németjuhászunk :( De úgy,hogy álmomban nagyban simogatom meg minden,mondom: Olyan jó hogy még ilyen öreg és él :) És akkor egyszer csak 2 lábra ágaskodott, ilyen hörgő hangon megszólalt hogy "Most meghalook" és összezsugorodott hogy csak a nyakörve maradt meg...És akkor én nem hogy leállok sírni hanem kiabálok hogy "Kiba**ott Murphy törvény..." Szóval vannak ám dolgaim... :S
2009. máj. 6. 10:10
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rosszul aludtam, most meg szétszakad a fejem. Qurva hidegfront
2009. máj. 6. 10:20
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
hú akkor azt érzem én is a fogamban :S
2009. máj. 6. 10:26
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
nem aludtam jól, de álmodtam furát.
2009. máj. 6. 11:28
 10/22 anonim válasza:
100%
Én nagyon jól aludtam,fantasztikus álmom volt,csak épp ez miatt rájöttem hogy most nem vagyok boldog,mert álmomban voltam az és mostmár nem érzem azt az érzést mint álmomban!De ettől függetlenülé és attól is hogy most teljesen meg vagyok zakkanva,nagyon kéne még pár ilyen álom...
2009. máj. 6. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!