Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek kellene melltartót...

Szerintetek kellene melltartót hordanom, csak mert az osztályban már mindenki hord? Nincs olyan nagy mellem de kicsike már van.

Figyelt kérdés
Olyan is akinek olyan a mellkasa mint egy öt évesnek!(vagyis semmi melle nincs)

2011. okt. 30. 17:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

én nem azért hordanék toppot mert nagyzolni akarok, de a tesire való öltözés közben a következö történt:

Barátnőm:Te miért nem hordasz melltartót?

Én:Mert szerintem nics szügségem rá olyan nagyon.

Barátnőm:Hidd el, kéne már hordani!

Neki mag am is tök nagy melle van.

2011. nov. 2. 09:05
 12/13 anonim válasza:
Én is annyi idős vagyok. Én már hordok mivvel nekem igencsak elkezdett nőni. Szerintem te akkor hordjál ha már beléptél a pubertás-korba és menstruálsz vagy vlm ilyesmi.Én korán érő vagyok. De csak akkor hordj ha te is az vagy ha nem akkor még ráérsz. De mindenki akkor kezdi hordani amikor akarja.(bocs azért ha kicsit durván fogalmaztam.
2015. márc. 15. 22:43
 13/13 anonim válasza:
Én is annyi idős vagyok. Én már hordok mivvel nekem igencsak elkezdett nőni. Szerintem te akkor hordjál ha már beléptél a pubertás-korba és menstruálsz vagy vlm ilyesmi.Én korán érő vagyok. De csak akkor hordj ha te is az vagy ha nem akkor még ráérsz. De mindenki akkor kezdi hordani amikor akarja.(bocs azért ha kicsit durván fogalmaztam.)
2015. márc. 15. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!