Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dicsérték már meg az aláírásod?

Dicsérték már meg az aláírásod?

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy aláíráson nincs mit leszólni vagy megdicsérni.

Egy grafológus

2011. okt. 26. 21:39
 2/3 zkriszti3 ***** válasza:
Tudok szépen,csúnyán,jobb és bal kézzel írni.Volt olyan eset amikor kérdezték -ki írta alá? Általában csúnyán írok.
2011. okt. 26. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

anyum mondta hogy nem jó, mert könnyen hamisítható...

túl szépen írtam anno, am már csak odavakarom és csúnyább... ahogy egyre felnőttebb leszek egyre többször kell aláírnom ezt azt...

am egy amcsi blogon olvastam h egy fickó nem a saját nevét írta alá kártyás vásárláskor, aztán egyre durvábbakat csinált, pl. benégyzetrácsozta és fekete és fehér mintásra színezte az aláírósávot és hogy milyen durva h sokáig, nagyon sokáig nem is vették észre, és elméletileg ha nem te írod alá nem is vonhat pénzt a bank...

szal utána keletinél én is vettem jegyet Kovács Anna néven, de levonta a bank xD

2011. okt. 27. 04:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!