Kaptál már megjegyzést a telefonodra? Ha igen, milyet? Dícsérték? Kritizálták? És te hogy reagáltad le?
Heló : Iphone - deszar az iphone nem ér semmit , hülye vagy hogy ennyiért vettél mobilt miért nem androidosat vettél
válasz : csak az kritizálja az iphone t akinek nem volt rá pénze
Két telefont használok minden nap, mert két számom van.
Mindkettő Sony Ericsson és nyomógombos, az egyik K770, videóhívást is tud (ami nekem gyakran kell, és a nagymenő IPhone se tudja), na erre a telefonomra már többen rácsodálkoztak, hogy miért nem veszek érintőképernyőset, mert ez már lefutott. A válaszom mindig az, hogy én nem a divat szerint használom a telefonjaimat, hanem a funkciójuk szerint, ha megvan bennük mindaz, ami nekem kell, és még működik, akkor használni fogom, divat ide vagy oda.
A másik telefonom K300, na azt aztán főleg képzelhetitek. Azzal már ki is röhögtek, de ez sem érdekel, a szívemhez nőtt, mert emlék, egy olyan valakiért szereztem be anno, akitől sok sms-t őrzök benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!