Hogy emlékszel vissza a nyolcadik osztályos évedre?
milyen volt?hogy telt?
azt mondják a 8.-k szinte elrepül...valóban?
Fú, gyűlöltem az egész osztályt mind a 8 éven keresztül. Hallani sem akarok róluk többet.
8.-ban év vége előtt két héttel az egyik idióta hozzám vágott egy teniszlabdát, amitől megrepedt a koponyám és agyrázkódást kaptam. Képzelhetitek akkor milyen volt ez a 8 év.
Örültem, mert soha többet nem találkoztam velük.
20/F
óóóóh, én nem hogy befejeztem akkor vmit, hanem éppen, h elkezdtem. 6 osztályos gimibe jártam, 7.-ben mentem oda, akkor még ismerkedtem mindennel, és 8.-ban kezdődött az élet. :)
konkrét dolgokra is emlékszem: vidám voltam. jól éreztem magam. elkezdtem netezni pl. :D az volt csak a szép időőőőő! :D (23/L)
Szia!
nagyon tetszik ez a kérdés,pont a minap nosztalgiáztam,és hát jó kis év volt...
szerintem nekünk az évek során nagyon jó közösség alakult ki,mi tényleg összeszoktunk,de ismertük is egymást az ovi óta..
a tanárok úgy emlegettek, hogy a "kemény mag",akkor persze nem értettük,mért baj az ha mással foglalkozunk mint kéne,így utólag el kell ismernem mi sokszor tanúsítottuk a kollektív ellenállást..
és annyi szép emléket hoztak azok az évek(ahogy a gimi is),a felejthetetlen kirándulások,programok,farsangok,amikor délutánonként nem haza mentünk,hanem a parkban lógtunk,vagy a pályán fociztunk,annyi versenyt vagy meccset nyertünk így együtt..
a ballagáson kicsit féltem,hogy majd vége lesz a hatalmas örök életre szóló barátságoknak,de szerencsére nem így történt,gyakran találkozunk,a poénokat most is elsütjük,a becenevekre is emlékszünk(mindenkinek volt)és a mai napig így hívjuk egymást(ha ezt mások hallják,elég furcsán néznek),na de sebaj azok is mi voltunk:):)
nagyon gyorsan eltelt o.O
szinte észre se vettük..
Mondjuk nekem a 9. is nagyon gyorsan elrepült mert 0.-os voltam. Idén viszont már tanulni kellett:S:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!