Mire emlékszel szept.11-ével kapcsolatban?
En 11 voltam akkor, hazaertem a sulibol, ha jol emlekszem olyan 3-4 ora korul lehetett, bekapcsoltam a tv-t, ott lattam, mi tortent. Elegge elborzasztott a dolog. Foleg azutan, hogy megtudtam, miert is tortent az egesz. Azelott eszembe sem jutott, hogy en azert lehetek veszelyben, mert kereszteny vagyok, vagy europai, vagy liberalis gondolkodasu. Utana hetekig szarul ereztem magam, olyan erzesem volt, hogy barmikor velunk is megtortenhet hasonlo, mindig ez jutott eszembe, ha meglattam az egen egy repulot.
Mostanra azert sikerult feldolgoznom az esemenyeket, de ha arabokat latok a repuloteren (viszonylag gyakran repulok) meg mindig eszembe jut, tudom, hogy nem szep dolog eloiteletesnek lenni.
Erre emlékeszem igazán:
Fősulira jártam egy felsőfokú képzésre... és a némettanárunk mesélte, hozott egy német cikket (nem igazán tudtam németül, nem is igazán értettem, a képek megrázóak voltak)
Én legjobban attól féltem, hogy ez valami háború kezdete lesz és olyan lesz mint Hit_ler időszaka...
Ha emlékezetem nem csal volt olyan esemény is, amikor Magyarország déli "szomszédját" bombázták...na akkor be voltunk ijedve, mert a kollégium előtte a katonaságé volt a hely és azon agyaltunk, hogy mi van ha a térképeken nem írták át hogy ott egy kolesz lett, hanem arra gondolnak, hogy hadi kiképzőközpont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!