Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire emlékszel szept.11-ével...

Mire emlékszel szept.11-ével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Hol voltál,mit csináltál,amikor a támadás történt?Mik a személyes élményeid ezzel a nappal kapcsolatban?Kitől,honnan,hogyan tudtad meg?Mennyi idős voltál?Nagyon-nagyon érdekelne a dolog,köszönöm előre is : ))
2010. szept. 11. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6 éves voltam és emlékszem, hogy anyuval voltam itthon. Aztán anyu látta a tv-ben én meg nem igazán fogtam fel az egészet, de kimentünk a teraszra és mondtam hogy látom is a füstöt (xDDD), pedig csak tüzeltek valahol.........De így nem tudtam felfogni h NY az messze van, nagyon..
2010. szept. 11. 21:09
 12/14 A kérdező kommentje:
utolsóóó ^^ ez nagyon cukiii : DD
2010. szept. 11. 21:51
 13/14 anonim ***** válasza:

első vok, megkérdeztem anyát csak neked :D azt mondta mentünk a mamihoz, és megszakították az adást a rádióban, aztán bemondták... mi meg tökre ledöbbentünk... én mondjuk nem emlékszem rá...

De ez olyan szörnyű:S

2010. szept. 11. 22:18
 14/14 A kérdező kommentje:
22:18-as,nagyon aranyos vagy,imádlak (L) : )) minden személyes sztori fontos,nagyon érdekel : DD
2010. szept. 11. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!