Hogy emlékszel vissza a nyolcadik osztályos évedre?
milyen volt?hogy telt?
azt mondják a 8.-k szinte elrepül...valóban?
hamar elment mint ahogy a 12. is! :D Nekem jó volt és emlékszem a ballagáson még egy csomóan bőgtünk is! így visszagondolva meg nem mennék vissza semmi pénzért sem! Wááá dehogy is! még az oszt talira sem mentem el! idővel rájöttem a középsuli sokkal jobb volt! :D
22/L
nekem a 8. év volt a legjobb. örömmel gondolok rá vissza. teljesen összeszoktunk, senki nem piszkálta a másikat, még arra is gondoltunk, hogy mind megbukunk, csakhogy együtt maradhassunk. (persze később nem teljesítettük )
mi voltunk a legrosszabbak, a tanárok sírva mentek ki az órákról, mi pedig sírva nevettünk a sok hülyeségen, ami miatt ők már szinte tanítani sem akartak minket :)
az osztálytalin már ők is nevettek az egészen.
22/l.
ratyi volt, örülük h megszabadultam tőlük :D
17F
Gyorsan telt, nagyon.
De jobb is így.. a fiúk meghülyültek, a lányok kurvultak.
Hálát adok Istennek, hogy végre vége (:
Hát...én most vagyok 8.-ikos, és egyelőre nem úgy tűnik, mintha minden csak úgy elrepülne.
Az osztályom nem az igazi, ahelyett, hogy 8 év után végre a legszorosabb lenne a "kapcsolatunk" és egy összekovácsolódott osztály lennénk, egy széthúzó osztály vagyunk, kirándulni nem megyünk (sehova), mert az oszi nem indul meg velünk,... Szóval szerintem kerülhettem volna jobb osztályba is. Akartam menni más suliba, de anyumék nem engedtek...
Amúgy mi is csinálunk hülyeséget, mi vagyunk a legrosszabbak a suliba. :) Csak az a baj, hogy egy hülyeség után rájön az oszt.társamra, hogy minket is b*szogasson, és az úgy...milyen már? Kinek van úgy kedve hülyülni?
Mindenki azt mondja, hogy majd a jóra emlékszünk csak, de én alig várom, hogy megszabaduljak az osztály(om)tól!
Bocsi, ha hosszúra sikerült, így látom és a 8.-ik osztályt...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!