Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tetszik az a név hogy...

Hogy tetszik az a név hogy Nathaniel?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 22:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
szerintem olyan telenovellas...mint az Eszmeralda...
2009. máj. 4. 20:36
 22/25 A kérdező kommentje:
még mindig nem a kérdésre válaszoltok egypárad XD,..nemtom mitkell tuningolni magatokat ...amugy mamár olyan sok gyereknek van "különleges " neve, hogy nemhiszem hogy csúfolnák...jöttök itt a magyar nevekkel ...Amit valamelyikőtök felsorolt..Pongrác?Flóriánt ? Jakab ?Könyörgöm és ezek milyen nevek !!?? Sztem egy Jakabot inkább csúfolnak mint egy Jennifer... (kiv. ha Roma) ..
2009. máj. 4. 22:23
 23/25 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik ez a név, de nem magyarnak. A külföldi fiúnevek közül a kedvenceim közé tartozik, de magyar embernek semmiképp ne adjunk ilyen nevet.

Írhatod, hogy a "kérdésre válaszoljatok, igen/nem" stb., de ezek is válaszok a kérdésre.

Az előttem szólóknak teljesen igazuk van - nagyon szép név a Nathaniel, de KÜLFÖLDI (leginkább angol/amerikai) gyerekeknek. Egy magyar fiúnak magyar nevet adj! :) És ez alatt nem feltétlenül Józsi, Vili, és ezekhez hasonló nevekre kell gondolni. Ott van például a szép Dominik név, vagy, a teljesen egyszerű, de szerintem mégis szép Dávid név, de még rengeteg ezekhez hasonló szép MAGYAR nevet tudnék ajánlani. :)

2012. jún. 23. 16:52
 24/25 Nixxi válasza:
szerintem szép név, és lehet becézni Nate (Nét) - nek :))
2013. jan. 31. 19:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó név. Nathaniel Rothschild
2024. júl. 14. 02:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!