nekem nagyon tetszik, de semmiképpen sem magyarországon
2009. máj. 3. 23:40
3/25 anonim válasza:
Nekem tetszik :) (persze külföldön)
2009. máj. 4. 07:00
4/25 anonim válasza:
Nem igazan tetszik, egy kicsit fura!
2009. máj. 4. 08:51
5/25 anonim válasza:
nekem tetszik
2009. máj. 4. 08:54
6/25 anonim válasza:
nekem nem tetszik... magyar nevet...
2009. máj. 4. 08:55
7/25 anonim válasza:
Nekem tetszik de magyarországon ez egy kicsit furcsa.
Inkább valami "ismertebb" szerintem jobb lenne
2009. máj. 4. 08:58
8/25 anonim válasza:
Jah ha a Bibliában születi Jézus és Mózes között, akkor frankó.
Engem meg a hideg ráz azokatól akik képesek ilyen borzasztó neveket adni egy gyereknek, nem gondolva abba bele hogy szerencsétlennek élete végéig viselnie kell!!!!! Nem vagyunk cigányok hogy ilyen neveket adjunk a gyerekeinknek, az istenért. Ott elfér a herkules meg a többi baromság, magyarnak MAGYAR nevet!!!!! Nathaniel?? Te tudod hol használom az ilyen neveket? Mikor simsezni szoktam, azoknak szoktam ilyen neveket adni!
Még a kutyámnak is Boglárka a neve!! Miért pont egy gyereket kínoznék ilyen nevekkel?? pff....
22L
2009. máj. 4. 09:09
9/25 anonim válasza:
Ha véleltlenül ez lenne a gyereked neve, akkor ugye tudod, hogy magyarosítanod kell? Kiejtés szerint kell leírni...úgy már nem is olyan szép mi?
Magyarországon magyarnak magyar nevet!
Csak akkor írhatod le így, ha pl. a párod nemzetisége angol, amerikai.
2009. máj. 4. 09:52
10/25 A kérdező kommentje:
igen tudom ... És lehet ilyen nevet adni (Nátániel) . és nemtom hogy ez mennyivel rosszabb mint a Józsi, Lajos vagy a Vilmos . Azért egy kisgyereknek képzelj már e egy ilyen nevet . Vilmos ? egy 2 éves gyereknek .Nemtom mit jöttök a magyar nevekkel...És attól mert nem magyar még nem cigányos ... nem azt akarom adni neki hogy Julio, meg Dzsenifer....:) amugy meg azt kérdeztem hogy tetszik e.. igen , nem . Nem azt hogy "Szerintetek milyen lenne ha ezt a nevet adnám a gyerekemnek"... :/ na mind1 azért kösz a válaszokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!