Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tetszik az a név hogy...

Hogy tetszik az a név hogy Nathaniel?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 22:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
ja nem... Nataniel
2009. máj. 4. 11:17
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem azért, de nekem van (éengyel származású) Jennifer nevű osztálytársam, a Jennifer/Dzsenifer egyáltalán nem cigányos név. És van Vilmos azaz Vili nevű osztálytársam is. Mindegy. De a Nátániel semmivel sem jobb mint a Vilmos, sőt...
2009. máj. 4. 11:41
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Ja és én és az osztálytársaim is 16 évesek vagyunk.
2009. máj. 4. 11:42
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért szerinted a naptárban csak Vilmos, meg Józsi van???? Ha különleges nevet akarsz adni neki akkor ajánlom a Flóriánt, Bernátot, vagy a Jakabot, Pongrácot. Csak felnéztem a falra és belenéztem a naptárba, ezeket május hónapból szedtem ki.

Nathanielt adhatsz neki de előbb költözz ki ámerikába.

2009. máj. 4. 12:04
 15/25 anonim ***** válasza:
29%
Hát nem tudom, a legtöbb "magyaros nevű" barátom utálja hogy Géza, István meg ilyen neveket adtak nekik. Én is utálom hogy Zsuzsanna lettem. Tömegnév... Sosem adnék magyar nevet a gyerekemnek, persze olyan szappanoperásat sem mint Eszmerálda stb. De a Nataniel szép név.
2009. máj. 4. 12:08
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet hogy neked tetszik és nekem is de ha így hívnak egy gyereket akkor lehet hogy nem fogja díjazni hogy milyen különleges neve van.Lehet hogy a többi gyereknek nem tetszik és majd csufolják a név választást jól megkell gondolni hogy kiskorába és felnöttként se utálja a nevét ez egy életre szoló dolog nem olyan mint ha a kutyát macskát nevezed el valami különleges névvel.

Sóval jól gondold meg,jah és nekem tetszik amúgy .

2009. máj. 4. 12:19
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik, de valóban nem magyar embernek való :)
2009. máj. 4. 12:59
 18/25 anonim ***** válasza:
97%

van b*sszátok meg, dezső, rezső, emánuel, alajos meg amit akartok. némelyik válaszoló kifejezetten nevetséges.

egyébként nekem sem tetszik a nathaniel

2009. máj. 4. 13:10
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű. Egy kategória a Kolompár Herkulessel és a Szabó Gandalffal.
2009. máj. 4. 16:53
 20/25 anonim ***** válasza:
92%

Nekem már régóta tetszik ez a név. Szerintem szép. Sajnos hazánkban tényleg nem számít favoritnak, de hát tudtommal nincsen olyan név ami mindenkinek tetszik. :o)

Én pl. azért nem lettem Tóthné, mert az emberek keverik név alapján a személyeket. Mindenkinek joga van olyan nevet választani, vagy adni a gyerekének amilyet akar.

Ti pl. nem kevertétek az egyforma keresztnevű uralkodókat?? Löknek elé egy számot és mostmár ez a neved?

Borzasztó.

Az én ideám egy olyan világ ahol mindenkinek SAJÁT bejáratú neve van. Túl egyediek vagyunk emberek! :o)

SZERINTEM.

2009. máj. 4. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!