Az normális dolog, hogy engem nem érdekel semmi?
Biztos hogy annyira szeretnél jó tanuló lenni? Én úgy vettem észre hogy ami nem érdekel abba nem vagyok jó. Lehet hogy jó kedved lenne egy jó jegytől de többet rontana rajta hogy kényszerből kéne tanulnod hozzá mert mondjuk abszolút nem érdekel az adott tárgy.
Ha érdekel vmi akkor az órákon kívül is arról olvasgatsz. Egyébként nem vesztesz vele semmit ha szarabb jegyeket kapsz, emiatt ne legyen rossz kedved.
Inkább a barátszerzésre koncentrálj most.
Ha nem akarsz rögtön a merészebbekkel ismerkedni, biztos vannak visszahúzódóbbak is. Akiken látod hogy nemnagyon vannak barátaik, többnyire egyedül vannak azokhoz menj oda. Vagy akiken látod hogy rendesebbek. Nem fognak elhajtani ha látják hogy rendes, kedves vagy.
Látod itt is milyen segítőkész emberek vannak :) akiket meglehet találni a való életben is :)
Szivesen segítek amennyit tudok. :)
Az se rossz hogy figyeled hogy mikről beszélnek, és akkor te is hasonló dolgokat tudsz mondani. Pl miket néznek, hallgatnak (filmek, zenék). Nézz sorozatokat amiket a többiek is, utcán is történhetnek érdekes dolgok, boltba is.
Látsz vmi szép ruhát, haverokkal meglehet nézni suli után. Vagy ha van vmi új bolt oda is lehet menni.
Másik városba hétvégén.
Családoddal milyen a kapcsolatod? Szoktatok közös programokat szervezni?
Huhh, teljesen olyanokat írsz, ami rám is igaz...Nem tudok beszélgetni, unalmas vagyok, valamint nincsenek barátaim :S
18/F
Mit szeretsz csinálni? Mert írtad, hogy nem tartod valami jelentősnek, csak érdekelne...
20:57
Nem ugyan az vagyok aki 20:57-kor írt csak pont u.a. a % -unk. De az előzőeket én írtam :)
Beszélgetéssel biztos lehet fejleszteni. Én is olyasmi vagyok mint a barátod akiről írsz mert énis rengeteget dumálok, alig hagyom szóhoz jutni a többieket :)
Mondjuk ehhez hozzájárul az is hogy elég mozgalmas életem van/volt. Csak olyanokat kell találnom akiket hasonló dolgok érdekelnek mint engem és akkor duma,duma, duma. :D
Szókincset elvileg olvasással lehet bővíteni, esetleg nézd a híreket, hogy alapvető dolgokról ne mondj hülyeségeket. Én pl szeretem ha van aki meghallgatja a sok hülyeséget amiről beszélek. :D
Persze én is meghalgatom a másikat meg kérdezgetem is, csak arányaiban én többet dumálok.
Éppenséggel lenne kedvem, írsz privit vagy én írjak? :)
Msn-t cserélünk úgy jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!