Miért lesz valaki beképzelt attól, hogy egyetemre jár? Én is jártam, de meg sem forult a fejemben, hogy emiatt le kéne néznem másokat. Tényleg érdekel a dolog.
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 19:07
1/5 anonim válasza:
Én 10.-es középiskolás vagyok és már most ezt csinálom. Van ez így.
2/5 anonim válasza:
Mert arra gondolnak, hogy nem mindenki jut el odáig, ameddig ők, és mivel bent tudtak maradni, okosabbak, mint az a sok ember, aki kihullott. Pedig kevés a falon a diploma.
3/5 anonim válasza:
hát utolsó tudd meg, hogy azért büszke lehet az aki bejút és állja a sarat.
Nem beképzeltség, csak megváltoztak és egy magasabb szintre kerültek.Anno amikor befejeztük a licit, egy páran elmentünk egyetemre más városba. Egy fél év után hazajöttem és azt észleltem, hogy azok akik itt maradtak nem fejlődtek semmit. Volt aki dolgozott, volt aki nem, de a témájuk ugyan az a gyerekes maradt. Minden nap kocsma, verekedés. Persze én is szoktam inni(néha nem is keveset), de mikor egy közösségben vagyok akkor nem azzal dicsekedek, hogy mennyit ittam és, hogy mennyi mindenkit vertem meg. Az ilyen közösségből próbálok kilépni és nem foglalkozni velük. A reagálásuk persze ugyan az, mint a tiéd.
4/5 anonim válasza:
ez olyan, mint mikor valaki vesz egy új spéci autót és elmegy vele a discoig. Egy olyan akinek nincs pénze egy ilyen autóra, az azt mondja, hogy: "ehh nem is olyan vagány autó, láttam már jobbat is. Minek dicsekszik vele?" Holott nem is dicsekedni akart, csupán elment vele a discoig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!