Most az a gáz, hogy visszakérem, vagy az, hogy nem adja vissza?
Figyelt kérdés
Még tavaly kölcsönkért a barátom 10 000 Ft-ot tőlem, de azóta sem adta vissza, és ha felhozom szinte felháborodik. Volt, hogy azt mondta, h visszaadtam én már neked azt a pénzt és ezt arra érti, h néha elvitt enni vagy ilyesmi, de ugyanúgy visszahívtam szval ez tárgytalan is. Jó nem sok pénz, de akkor is. Nekem olyan gáz, h a saját pénzemért kuncsorognom kell. Szerintetek?2011. okt. 15. 16:42
1/12 anonim válasza:
Szerintem csak akkor gáz ha van nála egy baseball ütő :D
2/12 anonim válasza:
Gáz. Ezért utálok kolcson adni. Az ember vár, aztán meg lerázzák ilyen "mikor volt az már" szoveggel. Mondd meg neki, hogy kolcson adtad, nem neki éa adja vissza, mert szukséged van rá. Az ilyen nem barát.
3/12 A kérdező kommentje:
na de most komolyan kíváncsi vagyok a véleményetekre
2011. okt. 15. 16:55
4/12 anonim válasza:
Elég gáz, mindkettő. neked viszont tanulópénz. Olyan barátod, aki a társad is? Akkor csak vigyázz az anyagiakkal.
5/12 A kérdező kommentje:
ő nem a barátom, hanem a párom :(
2011. okt. 15. 16:55
6/12 A kérdező kommentje:
ezért is esik szarul.. én csak akkor kértem volna tőle kölcsön, ha nagyon muszáj és ha tudom, hogy azonnal vissza tudom adni.. ő meg még fel is van háborodva. Nem élünk együtt szval szerintem ilyenkor még igenis az én pénzem..
2011. okt. 15. 16:59
7/12 anonim válasza:
Hááát, nem volt ilyen máskor is? Vagy tényleg sokat költött veled, vagy rád? Ha nem, akkor figyelj nagyon a pénzügyekben. -Különben is, neki kellett volna szólni, hogy most ezt, vagy azt abból költitek. De így sem jó, hiszen az a te pénzed.
Nem frankó. Bocs, hogy ezt mondom.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem költött rám egyáltalán sokat, szinte alig vitt valahova. Mindig visszahívtam, ha el is vitt kajálni. Egyetlen egyszer el kellett mennie Pestre, akkor állta az utam. Kb. ennyi, amibe én nem szálltam bele.
2011. okt. 15. 17:02
9/12 A kérdező kommentje:
De nekem akkor is szükségem van a arra a pénzre. :( De annyira cikinek érzem felhozni.
2011. okt. 15. 17:19
10/12 anonim válasza:
Bassza meg akkor nem volt felháborodva a p-icsa amikor kölcsönkért. Nem kell kuncsorogni Bmeg mond meg neki az az én pénzem megígérted h visszaadod akkor most mi a fsz van,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!