Vámpírral találkoztál már?
Figyelt kérdés
komoly kérdés... aki nem veszi komolyan azt komolyan mondom..pff...na mindegy,és ha találkoztál már, hogy?2009. máj. 1. 17:17
11/17 anonim válasza:
Igen,s furcsa enegiákat éreztem körülötte...
12/17 anonim válasza:
hátt találkoztam elég rémes volt de vonzó is
13/17 Guilty válasza:
Érdekesek a válaszaitok.Jókat nevettem rajtuk.De annyit én is írhatok,hogy egyiknek sincs köze a dologhoz.Ti emberek azt hiszitek,hogy észre vehetitek őket.Tévedtek...
14/17 anonim válasza:
emberek hát. Nem nagyon hiszem hogy sok vámpírt ismernétek mert nem leplezik le magukat csak ha fontos és ha szeretnek valakit és az már más
15/17 Guilty válasza:
Vajon csak akkor?Ha ennyi ok lenne,már kinyírtam volna magam...
Guilty
16/17 anonim válasza:
Nem... De járj nyitott szemmel, és talán összejön a dolog :) én hiszek bennük... Viszont Lehet, hogy találkoztam már eggyel, és nem emlékszem.
Minden pénteken tántorgok, nem jó az egyensúlyérzékem, és meg-meg szédülök. Ja, és a torkom is fáj. Nem belül, hanem kívül a nyakam. És másnap semmi bajom, de egy hét múlva, pénteken ez az egész újrakezdődik. és most NEM VICCELEK!!!!!!!!!!!
17/17 anonim válasza:
Hiszek bennük és azt hiszem találkoztam eggyel de denevérré változott és elrepűlt és ez komoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!